Έκρηξη στο αυτοκίνητο του Λουκά Παπαδήμου - LIVE από το σημείο (Photo-Video)

Τραυματισμένος ο πρώην πρωθυπουργόςΕΛΛAΔΑ Εκρηξη σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Γ Σεπτεμβρίου και Μάρνη, σε αυτοκίνητο όπου επέβαινε ο πρώην πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος.Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για τραυματισμό του πρώην πρωθυπουργού, στην περιοχή του θώρακα, στην κοιλιακή χώρα και στα πόδια, καθώς και άλλων δύο ατόμων, τα οποία οδηγήθηκαν στον «Ευαγγελισμό» και υποβάλλονται σε εξετάσεις.Τραυματισμένοι
είναι και ο οδηγός καθώς και ο συνοδός του, αν και οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι τα τραύματά τους δεν εμπνέουν ανησυχία στους θεράποντες ιατρούς. Σύμφωνα με πρώτες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, η έκρηξη αποδίδεται σε παγιδευμένο φάκελο που ανοίχθηκε μέσα στο όχημα, με αποτέλεσμα τους τρεις τραυματισμούς, ενώ η περιοχή του περιστατικού έχει αποκλειστεί από την ειδική αρμόδια υπηρεσία της ΕΛ.ΑΣ.

Video, λίγα λεπτά μετά την έκρηξη

Στον «Ευαγγελισμό» μετέβη και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, ο οποίος τόνισε ότι «είναι προφανές και αυτονόητο ότι η ελληνική κυβέρνηση καταδικάζει απερίφραστα και κατηγορηματικά την επίθεση εναντίον του πρώην πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου».

Σχετικά με την κατάσταση της υγείας όλων των τραυματιών, ο κ. Τζανακόπουλος ανέφερε πως βρίσκονται σε σταθερή κατάσταση και έχουν επικοινωνία με το περιβάλλον. «Ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση με όλη μας την καρδιά στον πρώην πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο και στους δύο συνοδούς του», πρόσθεσε.

ΠαπαδήμοςέκρηξητραυματισμόςHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα