«Έκραξαν» το «Elle» γιατί απέσυρε εξώφυλλο με μοντέλο να θηλάζει (Photos)

ΚΟΣΜΟΣ

Όταν το 1991 η Ντέμι Μουρ πόζαρε έγκυος και γυμνή για το εξώφυλλο του Vanity Fair έκανε τομή στα περιοδικά μόδας. Τώρα πια βλέπουμε το ένα μοντέλο μετά το άλλο, από την Ζιζέλ μέχρι την Μιράντα Κερ, να ποστάρουν στα social media φωτογραφίες τους την ώρα που θηλάζουν το μωρό τους.

Το «Elle» της Αυστραλίας στο εξώφυλλο του τεύχους Ιουνίου έχει την Νικόλ Τρούνφιο να θηλάζει το μωράκι της. Ή μάλλον είχε. Γιατί μυστηριωδώς ενώ ανέβηκε στο Instagram και διαφημίστηκε ως το επόμενο εξώφυλλο, στα περίπτερα έφτασε με το μοντέλο ντυμένο απλά να κρατάει αγκαλιά το μωρό. Στην ιντερνετική όμως, έκδοση για τους συνδρομητές «πήγε» κανονικά το αρχικό εξώφυλλο.

Το αποτέλεσμα ήταν ότι πολλοί έγιναν έξαλλοι με το γεγονός ότι τελευταία στιγμή άλλαξε το εξώφυλλο καθώς πια τίθεται ολοένα και συχνότερα το θέμα του δημόσιου θηλασμού και έχουν αρχίσει να υποχωρούν οι προκαταλήψεις. Βέβαια, όταν πριν δύο χρόνια το Time είχε στο εξώφυλλο μαμά να θηλάζει τον τετράχρονο γιο της, τα σχόλια ήταν στην πλειοψηφία τους αρνητικά.

Οι υπεύθυνοι του περιοδικού ισχυρίστηκαν ότι η συγκεκριμένη φωτογραφία δεν ήταν προγραμματισμένη, αλλά προέκυψε καθώς το μωρό πείνασε, και επίσης, ότι ήταν ένα «bonus» για τους πιστούς αναγνώστες και για αυτό έφτασε μόνο στα ηλεκτρονικά ταχυδρομεία.

Το αρχικό εξώφυλλο έφτασε μόνο στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο των συνδρομητών

Αυτό είναι τελικά το εξώφυλλο της έντυπης έκδοσης

Ο Μπραντ Πιτ φωτογράφησε την Τζολί να θηλάζει ένα από τα δίδυμα το 2008

Το εξώφυλλο που είχε προκαλέσει αμφιλεγόμενα σχόλια

θηλασμόςElleδημόσιος θηλασμόςεξώφυλλοέγκυοςHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα