Έκαναν το ξενοδοχείο… καλοκαιρινό - Απίστευτο ξύλο σε συνέδριο δασκάλων (Video)

ΚΟΣΜΟΣ

Οι δάσκαλοι είναι συνήθως ήρεμοι και διατηρούν τον επαγγελματισμό τους, αλλά στην περίπτωση του συνεδρίου τους στο Μεξικό για την εκλογή της συνδικαλιστικής τους ηγεσίας, η κατάσταση ξέφυγε από κάθε έλεγχο, γράφει το rt.com.

Οι πρωτοφανείς συγκρούσεις στο ξενοδοχείο που διεξαγόταν το συνέδριο των δασκάλων στην πόλη Zacatecas, οδήγησαν σε χάος και σε 15 τραυματίες.

Το βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα δείχνει τη στιγμή που ξεσπάει ο άγριος καβγάς κατά τη διάρκεια της εκλογής των μελών του προεδρείου της ομοσπονδίας. Μία ομάδα ανδρών και γυναικών με μαύρα κουστούμια

που βρίσκονται στην αριστερή πλευρά της αίθουσας, μέσα σε δευτερόλεπτα ξεκινάν τον καβγά με την αντίπαλη ομάδα δασκάλων.

Η αγριότητα είναι πρωτόγνωρη με καρέκλες να εκτοξεύονται και από τις δύο πλευρές και οι πιο ψύχραιμοι να προσπαθούν μάταια να τους ηρεμήσουν.

Αν και υπάρχουν διαφορετικές εκδοχές για το τι συνέβη φαίνεται ότι συγκρούστηκαν τα μέλη του Εθνικού Συνδικάτου Εργαζόμενων στην εκπαίδευση με τα μέλη της Εθνικής Συντονιστικής Επιτροπής Εργαζόμενων στην Εκπαίδευση για τα ζητήματα της ψηφοφορίας, αλλά άλλοι θεωρούν ότι η αιτία ήταν οι άνδρες ασφάλειας που είχαν προσληφθεί από το Εθνικό Συνδικάτο για το συνέδριο.

Η παρουσία τους και οι φήμες που κυκλοφόρησαν ότι έφεραν πάνω τους όπλα ηλεκτρικών εκκενώσεων εκνεύρισαν πολλούς δασκάλους.

Μεξικόξύλο Μεξικόσυνέδριο δασκάλωνκαρεκλοπόλεμος δασκάλωνHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα