Εφιαλτική εξέλιξη για Μπραντζελίνα: Γυναίκα υποστηρίζει πως είναι η βιολογική μητέρα του Παξ και θέλει να τον πάρει πίσω!

ΚΟΣΜΟΣ

Νέα προβλήματα φαίνεται πως εμφανίζονται για τον Μπράντ Πιτ και την Αντζελίνα Τζολί αναφορικά στην επιμέλεια των παιδιών τους. Δεν τους έφτανε η μεταξύ τους δικαστική μάχη, τώρα εμφανίστηκε και μια γυναίκα η οποία ισχυρίζεται πως είναι η βιολογική μητέρα του Παξ και θέλει να τον πάρει πίσω,.

Σύμφωνα, με δημοσίευμα της Radan Online, το διάσημο πρώην ζευγάρι μπορεί να χάσει από κοινού την επιμέλεια των γιων τους.

Ο Παξ, τον οποίο εγκατέλειψε η μητέρα του στο νοσοκομείο

όπου τον γέννησε, έζησε σε ορφανοτροφείο του Βιετνάμ από τη γέννησή του μέχρι τα 3 του χρόνια, οπότε και τον υιοθέτησε η Τζολί το 2007.

Συγκεκριμένα, μια γυναίκα με το όνομα Παμ Τουντουνγκ ισχυρίζεται πως είναι η βιολογική μητέρα του Παξ και θέλει να διεκδικήσει ξανά τον γιο της, αφ΄ότου βγήκε από την φυλακή.

Μάλιστα, όταν οι φυλακισμένοι γονείς βγαίνουν από την φυλακή σπάνια αποτυγχάνουν στο να διεκδικήσουν τα παιδιά τους πίσω, εκτός κι αν δεν το επιτρέπουν οι οικονομικές τους συνθήκες.

Το γεγονός ότι η μητέρα του Παξ έχει εμφανιστεί στις ζωές τους, κάνει το ζευγάρι να είναι ακόμη πιο ανήσυχο, καθώς έτσι μπορεί να ανοίξει ο δρόμος και για τους υπόλοιπους βιολογικούς γονείς των τριών υιοθετημένων τους παιδιών.

ΜπραντζελίναΜπραντ ΠιτΑντζελίνα ΤζολίΠαξπαιδιάκηδεμονίαHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα