Έδρα στο ΑΠΘ πήρε η νεολαία του «Παλιού ΠΑΣΟΚ - Του Ορθόδοξου» - Πάρτι στο Facebook

ΕΛΛAΔΑ

Ημέρα φοιτητικών εκλογών ήταν η χθεσινή και όπως πάντα η φοιτητιώσα νεολαία προσήλθε στα πανεπιστημιακά ιδρύματα για να ψηφίσει την κομματική παράταξη που όχι μόνο οργανώνει τα καλύτερα πάρτυ, αλλά την εκφράζουν και πολιτικά.

Φέτος, όπως είχε ανακοινωθεί, η δημοφιλής σελίδα στο Facebook «Το Παλιό ΠΑΣΟΚ - Το Ορθόδοξο» κατέβασε και εκείνη το δικό της ψηφοδέλτιο, την δικιά της παράταξη, το ΧΑ.ΟΣ το οποίο αντιστοιχεί στο… Χαρούμενοι Ορθόδοξοι

Σοσιαλιστές.

Και μπορεί φέτος η αποχή να κυριάρχησε ωστόσο, όσο απίστευτο κι αν ακούγεται το «κίνημα» ΧΑ.ΟΣ κέρδισε μια έδρα στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο και συγκεκριμένα στο Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών.

Το ψηφοδέλτιο

Το ΧΑ.ΟΣ παρουσιάζεται ως η νεολαία του «Παλιού ΠΑΣΟΚ - Του Ορθόδοξου» το οποίο για όσους δεν ξέρουν είναι μια σελίδα στο Facebook που δεν ξεχνά και «υμνεί» τα πρόσωπα και τις «μεγάλες στιγμές» του ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου.

Μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος οι διαχειριστές της σελίδας έδωσαν… τα ρέστα τους αφιερώνοντας τραγούδια στην νίκη τους και λέγοντας πως του χρόνου θα καταφέρουν μεγαλύτερα ποσοστά σε όλη την Ελλάδα.

φοιτητικές εκλογέςΧΑ.ΟΣΠαλιό Πασόκ-Το ορθόδοξοΠΑΣΟΚΑΠΘΑριστοτέλειοέδρα εκλογώνHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα