Έχει Ζωή απόψε....

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το ότι η Ζωή Κωνσταντοπούλου έχει "ρεύμα" είναι γνωστό. Ένα ενδεικτικό περιστατικό που συνέβη πριν από λίγες μέρες σε ένα απο τα μεγαλύτερα φροντιστήρια της Αθήνας περιγράφει ο ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ.

"Η ώρα πήγαινε 8.30 το βράδυ και ο φροντιστής - καθηγητής στην έδρα δεν έλεγε να τελειώσει το μάθημά του, αν και ήταν προγραμματισμένο να το ολοκληρώσει στις 8. Κάτω οι μαθητές και οι

μαθήτριες (στην πλειονότητά τους της Β' Λυκείου) δυσανασχετούσαν για την καθυστέρηση, πλην όμως ουδείς/ουδεμία τολμούσε να σηκωθεί να φύγει ή τέλος πάντων να διαμαρτυρηθεί. Και ξαφνικά δύο μαθήτριες σαν να ήταν συνεννοημένες μεταξύ τους φώναξαν: «Κύριε, κύριε, απόψε στην τηλεόραση έχει Ζωή, δεν θέλουμε να χάσουμε το θέαμα». Ακόμη και ο μέχρι πρότινος αυστηρός καθηγητής έκλεισε τα κιτάπια του και έφυγε βιαστικά προκειμένου να μη χάσει τη Ζωή Κωνσταντοπούλου live. Ούτε σε βραδιές Champions League δεν συμβαίνουν τέτοια πράγματα..".έγραψε χαρακτηριστικά ο Βηματοδότης.

Ενώ σε άλλο ενδεικτικό σχόλιο του "ρεύματος" που έχει η Ζωή Κωνσταντοπούλου αναφέρεται: "Κάτι τρέχει πάντως με τη Ζωή και με τα fan clubs της. Στο φεστιβάλ της Νεολαίας της Λαϊκής Ενότητας που έγινε το περασμένο Σάββατο στο Θησείο η Ζωή έσυρε τον χορό με νεολαίους, αλλά και με τον 93χρονο Μανώλη Γλέζο. Περιττό να σας πω ότι στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της Λαϊκής Ενότητας που θα γίνει την Τρίτη στην Ομόνοια κεντρική ομιλήτρια θα είναι η Ζωή. Ο κ. Λαφαζάνης; θα αναρωτηθείτε. Θα απευθύνει απλώς χαιρετισμό. Σιγά που θα κλέψει την παράσταση από τη Ζωή. Την περασμένη Κυριακή όσοι βρέθηκαν στο Μοναστηράκι και στην Πλάκα σίγουρα θα είδαν τη Ζωή συνοδευόμενη από ένα τσούρμο νεαρά άτομα να μοιράζει προεκλογικά φυλλάδια σε περαστικούς, ακόμη και σε... τουρίστες! Ισως να έχουν δίκιο μερικοί από τους πιο στενούς συνεργάτες του Αλ. Τσίπρα που λένε ότι αν η Ζωή δεν καταφέρει να εκλεγεί στην Α' Αθήνας, τότε το κόμμα του κ. Λαφαζάνη... εξαϋλώνεται" καταλήγει στο σχόλιο του ο Βηματοδότης.

Ζωή ΚωνσταντοπούλουΒηματοδότηςHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα