Εμπρός στο δρόμο που χάραξε η Τσιτσιολίνα - Πορνοστάρ βάζει υποψηφιότητα για πρόεδρος της Ρωσίας (Photos)

ΚΟΣΜΟΣ

Τελικά, η... πολιτική κληρονομία της Τσιτσιολίνα -κατά κόσμον, Ιλόνα Στάλερ-, η οποία είχε εκλεγεί βουλευτής στην Ιταλία φαίνεται ότι κρατά ακόμα και εμπνέει κι άλλες πρώην σταρ της βιομηχανίας του πορνό να εμπλακούν με την πολιτική.

Μάλιστα, η 32χρονη Ρωσίδα Έλενα Μπέρκοβα, η οποία έχει εγκαταλείψει το χώρο εδώ και κάποια χρόνια, έχει θέσει υψηλούς στόχους, καθώς ανακοίνωσε ότι θα συμμετάσχει στις εκλογές του 2018, διεκδικώντας την προεδρία της Ρωσικής Ομοσπονδίας από τον Βλαντίμιρ Πούτιν.

Η Μπέρκοβα ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της μέσω ενός βίντεο που ανήρτησε στο Instagram, όπου και έδωσε και το πολιτικό στίγμα της, με προτάσεις που περιλαμβάνουν την θανατική ποινή για σεξουαλική παρενόχληση, την απαγόρευση οι άνδρες να παίρνουν διαζύγιο από τις συζύγους τους και την εισαγωγή του μαθήματος της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης στα σχολεία της χώρας.

Το ενδιαφέρον είναι ότι στο βίντεο-ανακοίνωση η Μπέρκοβα εμφανίστηκε φορώντας μαύρα εσώρουχα και γυαλία με μεγάλο κοκκάλινο σκελετό. Στο παρελθόν η Μπέρκοβα είχε ανακοινώσει ότι θα έθετε υποψηφιότητα για δήμαρχος του Σότσι, ωστόσο τελικά δεν είχε καταθέσει τα σχετικά χαρτιά. Να δούμε αν τώρα θα προχωρήσει στη υποψηφιότητά της.

Ρωσίαπροεδρικές εκλογές 2018πρώην πορνοστάρΈλενα ΜπέρκοβαHas video: Exclude from popular: 1
Keywords
Τυχαία Θέματα