Δύο σταρ της κλασσικής μουσικής σε τρεις συναρπαστικές σονάτες!

Δύο σούπερ σταρ της διεθνούς μουσικής σκηνής, η Yuja Wang (Γιούτζα Ουάνγκ) και ο Λεωνίδας Καβάκος, σε ένα μαγικό ρεσιτάλ στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, με τρεις από τις ωραιότερες σονάτες του παγκόσμιου ρεπερτορίου για βιολί και πιάνο.

Η χαρισματική κινέζα πιανίστα με την εντυπωσιακή σκηνική παρουσία και ο διάσημος Έλληνας βιρτουόζος του βιολιού, σε μια μουσική συνάντηση κορυφής, την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου στις 8:30 το βράδυ στην Αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης.

Στο

πρόγραμμά τους, οι Σονάτες για βιολί και πιάνο αρ. 1 του Johannes Brahms (Γιοχάννες Μπραμς) και αρ. 2 του Robert Schumann (Ρόμπερτ Σούμαν) καθώς και η μοναδική Σονάτα για βιολί και πιάνο που έγραψε ο Leoš Janáček (Λέος Γιάνατσεκ).

Η εμφάνιση της Yuja Wang και του Λεωνίδα Καβάκου στο Μέγαρο πραγματοποιείται με τη χορηγία της ΑΙΓΕΑΣ–ΑΜΚΕ πολιτιστικού & κοινωφελούς έργου στο πλαίσιο των κύκλων Μεγάλοι Ερμηνευτές – Violin Masters.

Διαβάστε επίσης:

Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης: «Αυλαία» με Σπίλμπεργκ – Ταινίες, αφιερώματα και βραβεία στη γιορτή του Κινηματογράφου (photos/videos)

Εταιρεία Συγγραφέων: «Έκοψε» την υποψηφιότητα Παπαθεοδώρου για διεθνές βραβείο

Ταινίες Πρώτης Προβολής: Δράμα, θρίλερ και «Ανώνυμη Κλήση» με τον Μελ Γκίμπσον

Keywords
Τυχαία Θέματα