Δραγασάκης: Κανένα σχόλιο για τις διαρροές

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook απάντησε ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης σχετικά με τις αποφάσεις του Κυβερνητικού Συμβουλίου ως προς τρέχουσες εξελίξεις στη διαπραγμάτευση τονίζοντας « κανένα σχόλιο σχετικά με ποικίλες διαρροές και δημοσιεύματα».

Έγραψε χαρακτηριστικά:

«Ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, έπειτα από πρόσκληση του Γραμματέα του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.,

ενημέρωσε την Πολιτική Γραμματεία του κόμματος και το Προεδρείο της Κοινοβουλευτικής Ομάδα για τις αποφάσεις του Κυβερνητικού Συμβουλίου ως προς τρέχουσες εξελίξεις στη διαπραγμάτευση.

Ο Αντιπρόεδρος δεν επιθυμεί να προβεί σε κανένα σχόλιο σχετικά με ποικίλες διαρροές και δημοσιεύματα. Θεωρεί ότι το δύσκολο εγχείρημα που έχει αναλάβει η κυβέρνηση είναι εγχείρημα συνολικής ευθύνης.

Σε αυτή την κρίσιμη στιγμή της διαπραγμάτευσης είναι αναγκαία η στενή και δημιουργική συνεργασία της κυβέρνησης με τα όργανα του κόμματος και την Κοινοβουλευτική Ομάδα.

Όλη η κυβέρνηση αποφασίζει και δρα συλλογικά με σκοπό τη θετική έκβαση των διαπραγματεύσεων προς όφελος της χώρας και της κοινωνίας».

Ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, έπειτα από πρόσκληση του Γραμματέα του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., ενημέρωσε την Πολιτική Γραμματεία του κ...

Posted by Γιάννης Δραγασάκης on Παρασκευή, 15 Μαΐου 2015

Δραγασάκηςαντιπρόεδρος κυβέρνησηςΣΥΡΙΖΑΠολιτική Γραμματεία ΣΥΡΙΖΑΚΟ ΣΥΡΙΖΑHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα