Δολοφονία Καραϊβάζ: Στον Εισαγγελέα οι συλληφθέντες

Στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων οδηγούνται οι συλληφθέντες για τη δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ, που βρίσκονται από χθες στα χέρια των Αρχών.

Τα δύο αδέλφια, 40 και 48 ετών, θα οδηγηθούν σε εισαγγελέα και ανακριτή, όπου θα ενημερωθούν για το περιεχόμενο της δικογραφίας.

Το «κουβάρι» της δολοφονίας άρχισε να ξετυλίγεται περίπου τρεις μήνες μετά τη δολοφονία του δημοσιογράφου, όταν οι αξιωματικοί του Τμήματος Δίωξης ανθρωποκτονιών ανακάλυψαν το επίμαχο καρέ με τη μηχανή των εκτελεστών κοντά στο σημείο της δολοφονίας.

Σύμφωνα με την αστυνομία,

ο οδηγός της μηχανής εμφανίζεται να συνομιλεί με τον οδηγό του βαν, πίσω από το τιμόνι του οποίου βρίσκεται ένας από τους συλληφθέντες.

«Γνωρίζουν» τον ηθικό αυτουργό

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ., στην επίσημη παρουσίαση το πρωί του Σαββάτου, οι κατηγορούμενοι φέρονται να είχαν κάνει πρόβα μια ημέρα πριν από τη δολοφονία του δημοσιογράφου.

Εν τω μεταξύ, στον ηθικό αυτουργό της δολοφονίας φαίνεται πως έχουν καταλήξει οι αναλυτές της ΕΛ.ΑΣ. και πλέον το μόνο που μένει για να ολοκληρωθεί το παζλ είναι να συμπληρωθούν τα κομμάτια που θα δέσουν την υπόθεση.

Το σχέδιο εξόντωσης του δημοσιογράφου, σύμφωνα με πληροφορίες, γνώριζαν και σχεδίασαν πέντε άτομα. Ο ηθικός αυτουργός, οι δυο συλληφθέντες και δύο ακομη άτομα, τα ονόματα των οποίων περιλαμβάνονται στη δικογραφία. Πρόκειται για άτομα με πολύ βαρύ ποινικό παρελθόν που διατηρούσαν σχέσεις μεταξύ τους.

Διαβάστε επίσης:

Κρήτη: Πατριός βίαζε και εξέδιδε τον γιο της συντρόφου του

Σοκαριστικό τροχαίο στην Αγία Παρασκευή: Αμάξι κόπηκε στα δύο

Καιρός: Αίθριος με λίγες νεφώσεις ανά τόπους

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δολοφονία Καραϊβάζ, Εισαγγελέα,dolofonia karaivaz, eisangelea