Διπλό εξώφυλλο και αλλαγή διεύθυνσης στο Rolling Stone

Νικ Κέιβ ή Florence and the Machine; Florence and the Machine η Νικ Κέιβ; Ό,τι και να επιλέξει κάποιος αν πάει αυτό το Σάββατο (28/5) στα περίπτερα (ή σε όποιο άλλο σημείο πώλησης Τύπου) για το περιοδικό Rolling Stone, το ίδιο είναι.

Το έβδομο τεύχος του ελληνικού περιοδικού Rolling Stone που είναι έτοιμο να κυκλοφορήσει έχει διαφορετικά εξώφυλλα,

ίδια ύλη, μέσα.

Προφανώς και στις σελίδες του θα βρείτε συνέντευξη της Florence and the Machine αλλά και συνέντευξη του Νικ όχι του Κέιβ αλλά του Μέισον. Των Pink Floyd. Διότι έρχεται και θα δώσει συναυλία στην Τεχνόπολη.

Για τον Νικ Κέιβ υπάρχει ένα χορταστικό αφιέρωμα κι από κοντά ένα άλλο για τις 50 συναυλίες (30 ελληνικές, 20 ξένες) του επερχόμενου καλοκαιριού.
Στις σελίδες του περιοδικού υπάρχουν θέματα για Release Athens, Plissken, Kendrik Lamar, Madrugada, Harry Styles, Γιάννη Αγγελάκα, Arcade Fire, ΛΕΞ κ.ά..

Στο μεταξύ αποχώρησε από την διεύθυνση του περιοδικού το οποίο κυκλοφορεί κάθε τέλος του μήνα με την Εφημερίδα των Συντακτών του Σαββάτου, η Ειρήνη Σαρλή. «Έτρεξε» τον τίτλο από συστάσεως του και για τα πρώτα έξι τεύχη. Μαθαίνουμε εκ των έσω ότι τα κατάφερε θαυμάσια στο διάστημα που εργάστηκε στο περιοδικό- καθότι κάθε αρχή και δύσκολη- και σε ένα γενικώς δύσκολο περιβάλλον με τις συνθήκες να μην ευνοϊκές για τα περιοδικά. Στην διεύθυνση του περιοδικού βρίσκεται τώρα ο Μιχάλης Γελασάκης.

Διαβάστε επίσης:

Το φόντο της προαποφασισμένης παραίτησης του Γιώργου Γαμπρίτσου από την ΕΡΤ

Πρωινό: Ένταση ανάμεσα σε Λιάγκα και Πετρογιάννη – «Μας το παίζεις μάγκας στην εκπομπή;» (Video)

ΕΣΡ: Βαριά «καμπάνα» στο «Μακελειό» για εκπομπές και σποτάκι

Keywords
Τυχαία Θέματα
Διπλό, Rolling Stone,diplo, Rolling Stone