Δημοσιογράφος κατά του προέδρου της Αιγύπτου: «Είναι ναζί!» (Video)

ΚΟΣΜΟΣ

Συνθήματα κατά του προέδρου της Αιγύπτου Άμπντελ Φάταχ Αλ Σίσι ξεφώνισε μια δημοσιογράφος, στο τέλος της συνέντευξης τύπου του Αιγύπτιου ηγέτη και της Γερμανίδας καγκελαρίου, Άγκελα Μέρκελ, η οποία έλαβε χώρα στο Βερολίνο.

Η δημοσιογράφος ζήτησε να κάνει μια ερώτηση στον Αιγύπτιο πρόεδρο, αλλά όταν το αίτημά της απερρίφθη, ξεκίνησε να φωνάζει: «Είναι ναζί! Είναι

δολοφόνος! Κάτω η στρατιωτική κυριαρχία!». Τότε, οι άνδρες της ασφάλειας έσπευσαν να απομακρύνουν την νεαρή δημοσιογράφο, ενώ οι υποστηρικτές του Αλ Σίσι φώναζαν «Ζήτω η Αίγυπτος».

Κατά την διάρκεια της διήμερης επίσκεψης του Άμπντελ Φάταχ Αλ Σίσι, η Αίγυπτος σύναψε συμφωνία ύψους οχτώ δισ. ευρώ με τη γερμανική βιομηχανία Siemens, παρά τις διαμαρτυρίες σχετικά με το σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων από τις αιγυπτιακές αρχές.

Η καγκελάριος της Γερμανίας δήλωσε ότι η Γερμανία και η Αίγυπτος έχουν διαφορές, ειδικά σε ό,τι σχετίζεται με την θανατική ποινή, αλλά επεσήμανε ότι μπορούν να συνεργαστούν για τα κοινά συμφέροντα των δύο χωρών.

Δείτε το βίντεο από το επεισόδιο με τη δημοσιογράφο στη συνέντευξη τύπου:

Άγκελα Μέρκελαλ ΣίσιΒερολίνοΑίγυπτοςSiemensδημοσιογράφοςναζίHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα