Δήμος Αναστασιάδης: «Το σεξ είναι υπερεκτιμημένο – Το ίδιο σημαντικό με το επιδόρπιο» (Video)

Για τη σημασία που έχει το σεξ στις σχέσεις του μίλησε ο Δήμος Αναστασιάδης, επισημαίνοντας ότι δεν θα πρέπει να είναι ο κύριος παράγοντας ώστε να ξεκινήσει μια σχέση ζωής.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα», ο τραγουδιστής είπε συγκεκριμένα ότι «το σεξ είναι υπερεκτιμημένο» και η σημασία του αντίστοιχη με το επιδόρπιο μετά το γεύμα.

«Το σεξ είναι υπερεκτιμημένο, σαφώς παίζει ρόλο σε μία σχέση ζωής άλλα όχι πρωταγωνιστικό. Όσο σημαντικό είναι το επιδόρπιο είναι και το σεξ. Είναι λίγο χαζό να ξεκινήσεις μία σχέση ζωής μονό επειδή το σεξ είναι κάλο» είπε χαρακτηριστικά.

«Ήμουν ασχημόπαπο στο σχολείο. Είχα κατακτήσεις και φλερτ γιατί εξέπεμπα μία γοητεία. Θα ήθελα να με έχω μπαμπά, είμαι κάλος. Θα ήθελα να αποκτήσω κι άλλο παιδί αρκεί να μπορώ να ανταποκριθώ. Θεωρώ κωμικό να πάω στην εκπομπή της συντρόφου μου, Τζένης Θεωνά και να λέμε τα οικογενειακά μας» πρόσθεσε, ενώ μιλώντας για την απιστία εκτιμά ότι όλα στη ζωή είναι, με τον ίδιο να το έχει κάνει αλλα΄και να το έχει δεχτεί.

«Δεν συγχωρώ την απιστία. Έχω απιστήσει και έχω απατηθεί άλλα είναι στη ζωή. Είναι πιο εύκολο να απατηθείς από το να απιστήσεις. όταν απατηθείς, άπλα φεύγεις» τόνισε, ενώ αποκάλυψε ότι έχει «δεχτεί φλερτ από άντρες και από άτομα μεγαλύτερης ηλικίας».

Διαβάστε επίσης:

Η Μάργκοτ Ρόμπι θα υποδυθεί τη… μητέρα του Τζορτζ Κλούνεϊ!

Ελεωνόρα Μελέτη: Το τσιφτετέλι στην εκπομπή της που «γκρέμισε» το πλατό (Video)

Σπύρος Μπιμπίλας: Αν είσαι Αριστερός δεν σημαίνει ότι δεν αγαπάς την πατρίδα σου όπως κάποιοι άλλοι (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δήμος Αναστασιάδης, Video,dimos anastasiadis, Video