Δημοπράτησε την... παρθενία της για 2,5 εκατ. ευρώ (Video)

ΚΟΣΜΟΣ

Μια 19χρονη, που κατά καιρούς εργάζεται ως μοντέλο και αυτοσυστήνεται μόνο ως «Ζιζέλ» δημοπράτησε την παρθενία της μέσω γερμανικού ιστοχώρου συνοδών για το ποσό των 2,5 εκατομμυρίων ευρώ, σύμφωνα με ΜΜΕ που κάλυψαν το γεγονός.

Η «Ζιζέλ» δήλωσε ότι προχωρεί σε αυτή την κίνηση προκειμένου να κερδίσει χρήματα, ώστε να πληρώσει τα δίδακτρά της και να κάνει ταξίδια, ενώ, απαντώντας σε κριτικές που δέχθηκε για την απόφασή της, δήλωσε ότι θεωρεί την πράξη της ως «απελευθερωτική», προσθέτοντας ότι «με σοκάρουν άνθρωποι που αντιτίθενται στο δικαίωμα μιας γυναίκας να πουλήσει την παρθενία της».

Μάλιστα, η 19χρονη εξήγησε ότι επέλεξε να χρησιμοποιήσει τη γερμανική εταιρεία συνοδών, καθώς τη θεώρησε ως πιο ασφαλή λύση, ενώ εκπρόσωπος της εταιρείας ξεκαθάρισε ότι θα αναλάβει όλο το διαδικαστικό, το οποίο περιλαμβάνει ακόμα και σωματοφύλακες για την ασφάλειά της.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι νικητής στον ιδιότυπο αυτό πλειστηριασμό είναι επιχειρηματίας από το Ντουμπάι, ο οποίος προσέφερε περισσότερα χρήματα από έναν Ρώσο πολιτικό και έναν ηθοποιό από το Λος Άντζελες.

19χρονηπαρθενιάπλειστηριασμόςHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα