Δήμητρα Παπαδοπούλου για εκλογικό αποτέλεσμα: Ο κόσμος τρέμει να ονειρευτεί

Το αποτέλεσμα της κάλπης σχολίασε η Δήμητρα Παπαδοπούλου στον Alpha.

«Ήταν απρόβλεπτο λίγο γιατί κάπως αλλιώς το είχα στο μυαλό μου. Κάπως αλλιώς το είχαν οι δημοσκοπήσεις και το αντιλήφθηκα εγώ αλλιώς αλλά οκ εντάξει ναι», ανέφερε η ηθοποιός και σεναριογράφος.

«Καταρχάς η αποχή ήταν 40% περίπου; Υποθέτω ότι εκεί κάτι παίζεται που δεν μπορούμε να το αξιολογήσουμε και προφανώς κάτι παίζεται σε σχέση με τους απογοητευμένους.

Αυτό που δείχνει είναι ότι κόσμος τρέμει να ονειρευτεί κάτι για να μην ματαιωθεί, πάει στα προβλέψιμα όχι στα φευγάτα, μέχρι εκεί αντέχει να πειραματιστεί», σχολίασε.

Για την προεκλογική περίοδο και τη «μάχη», η Δημήτρα Παπαδοπούλου εμφανίστηκε απογοητευμένη από τη στάση των πολιτικών προσώπων.

«Αυτό που κατάλαβα είναι ότι αν οι άνθρωποι θέλουν να βγάλουν άκρη από τα πάνελ και το πώς μιλάνε για το πώς θα ψηφίσει έιναι αδύνατον, πρέπει να κάνει μία πολύ προσωπική δουλειά και να διαβάζει. Κατάλαβα ότι άλλαξε πολύ το πράγμα με το TikTok και τα lifestyle φαντάζομαι μέχρι τις επόμενες θα πάνε και στο MasterChef για να μας πλησιάσουν. Ίσως είμαι λίγο παλιακή και θέλω τον πολιτικό από καθέδρας, όχι ξύλινα αλλά να έχει το κύρος του», είπε.

Διαβάστε επίσης:

Ρόμπερτ Ντε Νίρο: Συγκρίνει τον ρόλο του στη νέα του ταινία με τον… Ντόναλντ Τραμπ

Κλέλια Ρένεση: «Τι είναι ρε φίλε η κυβέρνηση; Η καινούρια σοκολάτα που θες να πουλήσεις;» (videos)

Κάννες: Παρέλαση αστέρων στο κόκκινο χαλί της Κρουαζέτ με Ντι Κάπριο και Πόρτμαν να κλέβουν τις εντυπώσεις (photos)

Keywords
Τυχαία Θέματα