Δήλωση-σοκ από Βασίλη Λεβέντη: Τι Παπαδόπουλος-Παττακός, τι Τσίπρας-Καμμένος (Video)

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μια έντονα πολιτικά φορτισμένη δήλωσε έκανε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, σε συνέντευξη που έδωσε σε εκπομπή του Epsilon TV.

Συγκεκριμένα, ο κ. Λεβέντης, θέλοντας να τονίσει ότι στη Βουλή

δεν υπάρχει καμία διάθεση συνεννόησης -είναι γνωστή, άλλωστε, η θέση του περί οικουμενικής κυβέρνησης- συνέκρινε την παρούσα κυβέρνηση με την... χούντα.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων είπε χαρακτηριστικά ότι «τώρα ο Τσίπρας επιβάλλεται με το 153. Με το ζόρι. Ό,τι σοφό κι αν πω εγώ, το ρίχνουν στα σκουπίδια. Έχω κάνει ένα σωρό προτάσεις, να μειωθεί ο αριθμός των βουλευτών από 300 σε 200, να πάει ο μισθός του βουλευτή από 7000 στις 3.500. Τα πετάνε οι άλλοι. Γιατί με το 153 είναι σαν δικτατορία. Κάνει ό,τι θέλει ο Καμμένος και ο Τσίπρας. Επομένως δεν επικρατεί συνεννόηση, ούτε διάλογος. Δεν επικρατεί τίποτα. Δηλαδή είτε Παπαδόπουλο και Παττακό έχουμε, είτε Τσίπρα και Καμμένο, να με συγχωρήσετε πολύ αλλά είναι το ίδιο, όταν έχω κάνει τόσες προτάσεις και ούτε μία δεν τους αρέσει» (το επίμαχο απόσπασμα αρχίζει στο βίντεο από το έκτο λεπτό).

Παράλληλα, άσκησε κριτική και στον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη, για τον οποίο είπε χαρακτηριστικά ότι δεν ξέρει να κάνει ομιλίες εκτός κειμένου και ότι «ελλείψει χειρότερου αναρριχάται ο Μητσοτάκης».

(πηγή βίντεο: zappit.gr)

ΛεβέντηςΚυβέρνηση153 βουλευτέςχούνταEpsilon TvHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα