Διάσημες ηθοποιοί σε ρόλο μοντέλων – Οι σταρ του σινεμά απογειώνουν τις καμπάνιες οίκων κοσμημάτων

Οι μεγάλες κυρίες του κινηματογράφου υπήρξαν πολλές φορές μούσες μεγάλων οίκων κοσμημάτων καθώς το κόσμημα δήλωνε ανέκαθεν υψηλό στάτους και κομψότητα. Άλλωστε το έχει πει κι η Μέριλιν Μονρό «Diamonds Are Forever» στην ταινία «Οι άντρες προτιμούν τις ξανθιές». Οίκοι όπως ο Cartier, Tiffany & Co, Bvlgari, Gucci προτίμησαν το 2023 αντί για μοντέλα, επιλέγουν διάσημες κυρίες του κινηματογράφου. Αν και οι οίκοι που προχώρησαν με celebtrity models όπως οι οίκοι Messica (Gigi Hadid, Kendall Jenner) και Swarovski (Bella Hadid) δημιούργησαν άκρως επιτυχημένες καμπάνιες ο διαφορετικός ρόλος που παίρνουν οι ηθοποιοί που ποζάρουν στον φωτογραφικό φακό εξιτάρει το κοινό.

Cartier

Ο Οίκος Cartier χρησιμοποιεί αρκετά συχνά για μοντέλα ηθοποιούς με πρόσφατα παραδείγματα τον Timothée Chalamet, Lily Collins, Jake Gyllenhaal, Catherine Deneuve, Rami Malek κα. Τωρινή ambassador είναι η Lily Collins. Η 34χρονη ηθοποιός, έχει 28,5 εκατομμυρίων followers στο Instagram, το οποίο φυσικά αυξάνει γεωμετρικά στις επίσημες δημόσιες εμφανίσεις της, όπως στο κόκκινο χαλί του Met Gala. Όπως έχει δηλώσει η ίδια ο Οίκος έχει σηματοδοτήσει σημαντικές στιγμές στη ζωή της καθώς οι γονείς της τής έκαναν δώρο ένα ρολόι Cartier όταν έκλεισε το 18ο έτος της ηλικίας της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cartier Official (@cartier)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cartier Official (@cartier)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cartier Official (@cartier)

Bvlgari

Οίκος Bvlgari και Zendaya. Το σύμβολο της Gen Z κι αγαπημένη ηθοποιός ποζάρει για τον φακό του David Sims και το αποτέλεσμα είναι μαγικό. Στην τελευταία καμπάνια Zendaya και Ann Hathaway ενώνουν τις δυνάμεις τους. Η καμπάνια είναι η πρώτη της Anne Hathaway για την Bulgari, αφού ορίστηκε πρέσβειρα του brand κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών, όπου εμφανίστηκε φορώντας κομμάτια Bulgari στο κόκκινο χαλί, συμπεριλαμβανομένου ενός κολιέ από μπλε βασιλικό ζαφείρι.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BVLGARI Official (@bulgari)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BVLGARI Official (@bulgari)

Tiffany & Co

H Anya Taylor-Joy στνεργάζεται με τον οίκο Tiffany & Co ο οποίος έχει ιδιαίτερη σχέση με τις πρωταγωνίστριες της μεγάλης οθόνης με πιο διάσημη την Audrey Herburn. «Είναι τιμή μου να είμαι το πρόσωπο της καμπάνιας κοσμημάτων της Tiffany & Co. Ο Οίκος έχει μια τόσο μακρόχρονη ιστορία στον σχεδιασμό και στη δεξιοτεχνία, και είμαι ενθουσιασμένη που είμαι μέρος της εξαιρετικής κληρονομιάς τους», δήλωσε η Anya Taylor-Joy.

Η νέα καμπάνια αποτελεί την επιτομή της απαράμιλλης τέχνης, στυλ και δεξιοτεχνίας που καθορίζει την Tiffany & Co εδώ και 186 χρόνια, σηματοδοτώντας μια νέα εποχή. Η θρυλική δημιουργικότητα του Jean Schlumberger και το όραμα της Nathalie Verdeille, Chief Artistic Officer of Jewelry and High Jewelry της Tiffany σε συνδυασμό με την Taylor-Joy ζωντανεύουν ζωντανές φιγούρες και μοτίβα που έχουν εμπνεύσει τους τεχνίτες της Tiffany για περισσότερα από 160 χρόνια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anya Taylor-Joy (@anyataylorjoy)

Gucci

Στη νέα καμπάνια, η Jessica Chastain χρωματίζει τις ιστορίες πίσω από τα περίπλοκα, μαξιμαλιστικά κομμάτια της τρίτης συλλογής Hortus Deliciarum High Jewelry. Η γοητευτική κοκκινομάλλα που στην καμπάνια έχει αέρα παλιού Χόλιγουντ, φοράει ένα κίτρινο σύνολο με τουρμπάν σε ένα στιγμιότυπο κι ένα μωβ φόρεμα με ένα εντυπωσιακό κολιέ του Οίκου ενώ το βλέμμα της παίζει με την κάμερα.

Διαβάστε επίσης:

ΕΕ: Νέο «όχι» Όρμπαν στην έναρξη ενταξιακών διαπραγματεύσεων για την Ουκρανία

Αργεντινή: Η ακραία λιτότητα του Μιλέι σοκάρει τους πολίτες – Απόγνωση, φτώχεια και στο βάθος κοινωνική αναταραχή

Τουρκία: Πρόβλεψη σοκ από σεισμολόγο – «Έρχεται μεγάλος σεισμός 9 Ρίχτερ»

Keywords
Τυχαία Θέματα