Διαψεύδει ο Μάρδας δημοσίευμα της Bild που τον κατονομάζει για το έμβασμα στο εξωτερικό

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κατηγορηματικά διαψεύδει ο Δημήτρης Μάρδας δημοσιεύματα που τον κατονομάζουν ως τον υπουργό που έβγαλε 80.000 ευρώ στο εξωτερικό τον περασμένο Μάρτιο.

«Είμαι πάρα πολύ σαφής τα όσα γράφουν δεν έχουν παραμικρή σχέση με την αλήθεια» είπε ο Δημήτρης Μάρδας μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 και πρόσθεσε ότι θα δώσει όλα τα τραπεζικά του δεδομένα στο γραφείο του πρωθυπουργού. «Σήμερα το πρωί θα δοθεί αντίγραφο του πόθεν έσχες μου στον πρωθυπουργό, το κατέθεσα

στις 24 Απριλίου, δεν υπάρχει η παραμικρή κίνηση 80.000 ή άλλου ποσού προς τράπεζα του εξωτερικού. Δεύτερη κίνηση, θα καταθέσω αντίγραφα των κινήσεων των λογαριασμών μου στη Eurobank από Γενάρη και μετά, στο γραφείο του πρωθυπουργού. Έχω ζητήσει από την τράπεζα βεβαίωση ώστε να φαίνεται ότι από τον Γενάρη και μετά δεν υπάρχει κίνηση τέτοιου ποσού» είπε ο Αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών.

Σε ερώτηση για το εάν έχει στείλει χρήματα στο εξωτερικό, ο Δημήτρης Μάρδας είπε ότι έστειλε κάποια χρήματα στο εξωτερικό για το μεταπτυχιακό της κόρης του, αλλά δεν έχει καμία σχέση με το ποσό των 80.000 ευρώ και δεν τα έστειλε σε τράπεζα του Λουξεμβούργου.

Τέλος ο Δημήτρης Μάρδας ανέφερε ότι μίλησε σήμερα γιατί σήμερα αναφέρθηκε το όνομά του και τόνισε ότι πρόκειται για συκοφαντική δυσφήμιση, προσθέτοντας ότι είναι υποχρεωμένος να στραφεί εναντίον αυτών που τον συκοφαντούν.

ΜάρδαςBildέμβασματράπεζες εξωτερικόΛουξεμβούργοHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα