Διαντλαντική πολιτική κόντρα - Παππάς: Η ΝΔ αδυνατεί να βγάλει την περούκα της διαπλοκής - ΝΔ: Τουρίστας με λεφτά φορολογούμενων

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άγρια κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά και τη ΝΔ με φόντο τις τηλεοπτικές άδειες και αφορμή την υπόθεση των δύο δημοσιογράφων. Ο υπουργός Επικρατείας σε δήλωση του από τη Νέα Υόρκη, όπου βρίσκεται, συμμετέχοντας στη Σύνοδο του ΟΗΕ στο πλαίσιο της αποστολής με επικεφαλής τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα,

τονίζει ότι "Είναι προφανές ότι η Ν.Δ. αδυνατεί να βγάλει την περούκα της διαπλοκής", και σημειώνει ότι η ΝΔ "είναι γνήσιος εκφραστής του χρεοκοπημένου παρελθόντος. Τότε, που τα ΜΜΕ δανείζονταν με αέρα και τα κόμματα έπαιρναν δημόσιο χρήμα μέσω Siemens".

Ο κ. Παππάς αναφέρει ότι "ο διαγωνισμός έγινε, τα κριτήρια ήταν αυστηρά, ο οικονομικός έλεγχος γίνεται με το γράμμα του νόμου, οι υποψήφιοι -όπως δικαιούνται- κάνουν ενστάσεις ο ένας για τον άλλο. Ο καθένας ασκεί τα δικαιώματα του", για να επισημάνει ότι "τα χρήματα καταβάλλονται τις επόμενες μέρες". "Αυτά τα χρήματα υπόσχεται η Ν.Δ. να τα δώσει πίσω στους καναλάρχες", αναφέρει ο υπουργός Επικρατείας και τονίζει: "Είναι ντροπή. Ντροπή μεγαλύτερη ακόμα και από τα 27 χρόνια απραξίας και διαπλοκής".

"Τους ενημερώνουμε", υπογραμμίζει ο Νίκος Παππάς, "πως δεν περνάνε οι θρασύδειλες απειλές εναντίον των μελών της Επιτροπής. Ο διαγωνισμός έχει πραγματοποιηθεί. Όσο και αν η Ν.Δ. φωνάζει, η Ελλάδα προχωρά".

ΝΔ: Τουρίστας με λεφτά των φορολογούμενων

«Ο κ. Παππάς θα πρέπει να συνηθίζει στην ιδέα ότι η υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών έχει ήδη γίνει μπούμεραγκ για τον ίδιο τον υπουργό - καναλάρχη, για τον πρωθυπουργό και την κυβέρνησή τους» , αναφέρει η Νέα Δημοκρατία απαντώντας στον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά.

«Σήμερα μάλιστα, μετά τις αποκαλύψεις για τα δάνεια ενός εκ των πλειοδοτών, η υπόθεση εξελίσσεται σε κυβερνητικό Βατερλό» αναφέρει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης επισημαίνοντας πως «όπως όμως προκύπτει από τις ανακοινώσεις του κ. Παππά, τα νέα αυτά δεν πρέπει να φτάνουν στον τόπο των πολυήμερων τουριστικών περιηγήσέων του σε Καναδά και ΗΠΑ, περιηγήσεων που γίνονται με χρήματα των άγρια φορολογούμενων Ελλήνων πολιτών από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ».

«Αυτή είναι η ελληνική πραγματικότητα από την οποία είναι αποκομμένος ο κ. Παππάς, αν και είναι υπουργός ... Επικρατείας!» αναφέρει η Νέα Δημοκρατία.

Ανταπάντηση Παππά

«Καμία πρωτοτυπία. Την ανακοίνωση της ΝΔ την έχουν γράψει οι φέροντες περούκα εδώ και τρεις μέρες» είναι η απάντηση του υπουργού Επικρατείας Νίκου Παππά στην ανακοίνωση της ΝΔ για τις τηλεοπτικές άδειες.

ΠαππάςΝΔτηλεοπτικές άδειεςHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα