Διακόπηκε η συνεδρίαση στη Βουλή μετά από επεισόδιο με βουλευτές της Χρυσής Αυγής

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Διακόπηκε για λίγα λεπτά η συνεδρίαση στην Ολομέλεια της Βουλής, λόγω φραστικού επεισοδίου κατά του υπουργού Περιβάλλοντος, Πάνου Σκουρλέτη, από μέλη της κοινοβουλευτικής ομάδας της Χρυσής Αυγής.

Ο προεδρεύων Γιώργος Λαμπρούλης έδωσε εντολή για απομάκρυνση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής,

Γιάννη Λαγού, από την αίθουσα της Ολομέλειας και ανακοίνωσε ολιγόλεπτη διακοπή.

Στο κανάλι της βουλής έπεσε «κάρτα» υπό την ήχο κλασσικής μουσικής.

Στη Βουλή πάντως οι τόνοι ήταν τεταμένη με τη φρουρά του Κοινοβουλίου να βρίσκεται μέσα στην αίθουσα, και τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής να έχουν σηκωθεί όρθιοι γύρω από τον Γ. Λαγό για να την εμποδίσουν.

Αφορμή για την αποβολή του Γιάννη Λαγού στάθηκε το δεύτερο (για χθες) λεκτικό επεισόδιο ανάμεσα στον υπουργό Περιβάλλοντος, Πάνο Σκουρλέτη και του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής Χρήστου Παππά.

Ο κ. Σκουρλέτης επισήμανε ότι νωρίτερα τον είχε απειλήσει λέγοντάς του «να προσέχει η οικογένειά σου». «Ποτέ», υποστήριξε ο Χρ. Παππάς.

Στη λεκτική διαμάχη έλαβαν μέρος και οι Γ. Λαγός και Ηλ. Παναγιώταρος φωνάζοντας πολλές φορές προς την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ «είσαι βλάκας», «ντροπή σου», «κολλητοί με τους τρομοκράτες έχετε γίνει» κ.ά. Ο πρώτος μάλιστα σηκώθηκε όρθιος με αποτέλεσμα να ζητηθεί από την Γ. Λαμπρούλη η διακοπή της συνεδρίασης και η απομάκρυνση του από την αίθουσα.

ΒουλήΟλομέλειαδιακοπήΧρυσή ΑυγήΛαγόςΣκουρλέτηςHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα