«Δεν θα πας πουθενά αλήτη εσύ και η @@τανα σου» είπε έξαλλη, η απατημένη σύζυγος στον άνδρα της (Video)

ΚΟΣΜΟΣ

Στη συνέχεια κάθισε επάνω στο καπό της λευκής BMW και δεν τον άφηνε να ξεκινήσει και να οδηγήσει. Όταν βγήκε η πέτρα του σκανδάλου, τη χαστούκισε.

Η γυναίκα έπιασε στα πράσα τον άνδρα της να την απατά. Δεν είπε τίποτε. Περίμενε υπομονετικά να δει τι θα συμβεί. Ο σύζυγος της βγήκε από το ξενοδοχείο μαζί με την ερωμένη του και μπήκαν στο αυτοκίνητο του για να την πάει σπίτι.

Η γυναίκα του που τους παρακολουθούσε και έβραζε από θυμό, τους πλησίασε. Κάθισε επάνω στο καπό της BMW

και άρχισε να τους βρίζει. Από τις φωνές και τα ουρλιαχτά ο κόσμος κοντοστέκονταν και χάζευε. Ο άνδρας βγήκε έξω και προσπάθησε να τη συνετίσει: «Αγάπη μου δεν είναι αυτό που νομίζεις» ψέλλισε, αλλά εισέπραξε μια βρισιά.

Κάποιος περαστικός ειδοποίησε την αστυνομία και σε λίγη ώρα έφτασαν στο σημείο μοτοσικλετιστές που προσπάθησαν να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Εκείνη τη στιγμή η ερωμένη, μια καλλίγραμμη μελαχρινή με ένα στενό τζιν παντελόνι βγαίνει από το αυτοκίνητο για να φύγει.

Η σύζυγος θολώνει και καθώς την πλησιάζει για να φύγει, εκείνη με ταχύτητα κόμπρας, της αστράφτει ένα χαστούκι. Η ερωμένη ζαλισμένη και περπατά και μπαίνει σε ένα ταξί για να φύγει. Τότε η σύζυγος, η οποία και εκείνη φαίνεται να έχει ένα εκπληκτικό κορμί που το στενό καφετί φόρεμα τονίζει ακόμη περισσότερο, κατεβαίνει από το καπό και μπαίνει στο αυτοκίνητο.

Φωνάζει στον άνδρα της να μπει μέσα και να πάνε σπίτι για τα… περαιτέρω.

σύζυγοςαπατημένη σύζυγοςεραστέςBMWχαστούκιHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα