Δέκα χρόνια φυλακή στη δασκάλα που έμεινε έγκυος από 13χρονο μαθητή

ΚΟΣΜΟΣ

Η 24χρονη δασκάλα Αλεξάντρια Βέρα από το Τέξας καταδικάστηκε σε φυλάκιση 10 ετών για τη σεξουαλική σχέση που είχε με 13χρονο μαθητή της.

Η ίδια, παρόλο που ομολόγησε την ανάρμοστη σχέση με τον ανήλικο, ισχυρίστηκε ότι οι γονείς του μικρού είχαν αποδεχτεί τη σχέση τους.

Η πρώην, πλέον, δασκάλα, η οποία είναι μητέρα και μιας εξάχρονης κόρης, είχε μείνει έγκυος τον περασμένο Ιανουάριο από τον 13χρονο αλλά αναγκάστηκε να κάνει έκτρωση όταν οι αρχές ξεκίνησαν να ερευνούν την υπόθεσή της.

Η εισαγγελία, παρουσίασε στοιχεία σύμφωνα με

τα οποία η Βέρα είχε δράσει πονηρά προκειμένου να καλύπτει τα ίχνη της. Έβγαινε ταυτόχρονα με τον πατέρα του μαθητή, μάλιστα κατά καιρούς φιλοξενούσε πατέρα και γιο στο σπίτι της και έβαζε την κόρη της να αποκαλεί «μπαμπά» τον πατέρα του 13χρονου.

Στο δικαστήριο παρουσιάστηκαν φωτογραφίες πορνογραφικού περιεχομένου με τον μαθητή, τις οποίες η δασκάλα είχε αποθηκεύσει στο κινητό της τηλέφωνο.

Σύμφωνα με την απολογία της, όλα ξεκίνησαν όταν έστειλε μήνυμα στο ίνσταγκραμ του μαθητή, όταν εκείνος ήταν αδικαιολόγητα απών από το σχολείο. Έπειτα, πήγε στο σπίτι του παιδιού όταν έλειπαν οι γονείς του, όπου φιλήθηκαν ενώ λίγο αργότερα ξεκίνησε και η σεξουαλική τους σχέση.

δασκάλασχέση με μαθητήΑλεξάντρια Βέρα13χρονοςHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα