Δείτε την συζήτηση του πολυνομοσχεδίου στις επιτροπές της Βουλής (LIVE)

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η θυελλώδης συζήτηση του πολυνομοσχεδίου ξεκίνησε στις αρμόδιες επιτροπές της Βουλής με ιδιαίτερη ένταση καθώς η αντιπολίτευση κατήγγειλε τόσο την διαδικασία όσο και τις ασφυκτικές χρονικές προθεσμίες με τις οποίες η κυβέρνηση έφερε το νομοθέτημα στη Βουλή. Η διαδικασία συνεχίζεται με συνεχείς φραστικές αντεγκλήσεις μεταξύ των βουλευτών.

Ο Γιάννης Κουτσούκος (ΠΑΣΟΚ) κατήγγειλε ότι από το πολυνομοσχέδιο απουσιάζουν τα παραρτήματα για το Ταμείο

Αποκρατικοποιήσεων. «Μιλάτε για παραρτήματα Β, Γ και Δ αλλά δεν τα έχετε βάλει στο νομοσχέδιο που μας δώσετε» σημείωσε ο βουλευτής. Για «ξεφτίλα» έκανε λόγο ο Μάκης Βορίδης (ΝΔ) σημειώνοντας πως «από το πολυνομοσχέδιο δεν λείπουν λεπτομέρειες αλλά οι φορείς που θα αποκρατικοποιηθούν» ενώ η Ντόρα Μπακογιάννη δήλωσε ότι «η συζήτηση δεν θα αρχίσει όσο και να χτυπιέστε, αν κάθε βουλευτής δεν έχει μπροστά του φωτοτυπημένα όλα τα παραρτήματα».

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Φάμελλος επιτιθέμενος στην αντιπολίτευση μίλησε για μικροκομματικά οφέλη και για δημιουργία εντυπώσεων ενώ ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Γιώργος Χουλιαράκης ανεφερε ότι η κυβέρνηση κατέθεσε τα σχετικά παραρτήματα.

ΒουλήΕπιτροπέςπολυνομοσχεδίοHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα