Δεύτερη επαγγελματική φωτογράφιση από τον «σέξι Κρητικό» - Τι είπε για την προσωπική του ζωή και για τον Γιώργο Λιάγκα (Photos)

MEDIA

«Ούτε γυμνά, ούτε ξυπόλυτος. Ούτε σταυροπόδι, ούτε τίποτα» ξεκαθάρισε ο Στάθης Στιβακτάκης στις δημοσιογράφους Μαρία Μωραΐτη και Νάνσυ Φαφούτη του περιοδικού Down Town, καθώς φωτογραφίζεται επαγγελματικά για ακόμη μια φορά.

O σέξι Κρητικός αγρόρης δήλωσε στο περιοδικό: «Δεν το προκάλεσα μόνος μου. Μόνο του έγινε και δεν έχει αλλάξει η ζωή μου. Η παράδοση της Κρήτης είναι για μένα Ευαγγέλιο. θα παραμείνω ατόφιο παιδί της Κρήτης. Ότι και να λένε τους έχω γραμμένους. Ο χαρακτήρας μου δεν έχει αλλάξει καθόλου. Έχω μείνει στις παραδόσεις. Το πνεύμα της μεγαλούπολης δεν με έχει αγγίξει. Και δεν με νοιάζει. Δεν υπάρχει περίπτωση η μεγαλούπολη και τα ΜΜΕ να αλλάξουν τον χαρακτήρα μου».

Επιπλέον, απάντησε για το… ερωτικό κάλεσμα της παρουσιάστριας Ντορέττας Παπαδημητρίου: «Και; Δεν με ενδιαφέρει. Δεν με ενδιαφέρουν τα σχόλια της κάθε τηλεστάρ. Δεν ασχολούμαι».

Στη συνέχεια, εξέφρασε την δυσαρέσκειά του αλλά και της οικογένειάς του για τα σχόλια του Γιώργου Λιάγκα: «Η οικογένειά μου είναι πάρα πολύ δυσαρεστημένη με τον Γιώργο Λιάγκα για τη λέξη που είπε "αμόρφωτος" και μετά με παρακαλούσε να έρθω στο κανάλι. Πώς μια τέτοια εκπομπή με ανθρώπους και πάνελ με ντοκτορά και μεταπτυχιακά ζητάει από έναν αμόρφωτο να έρθει στην εκπομπή;».

Για την προσωπική του ζωή, ο Στ. Στιβακτάκης δήλωσε: «Δεν απαντάω σε προσωπικές ερωτήσεις. Μήπως θες να σου πω και τι θα κάνω το βράδυ;».

Στάθης Στιβακτάκηςφωτογράφισησέξι ΚρητικόςDown TownΓιώργος ΛιάγκαςHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα