Χριστουγεννιάτικο δώρο για όλους τους ποδοσφαιρόφιλους το Άρσεναλ - Λίβερπουλ 3-3

ΑΘΛΗΤΙΚA

Στο χριστουγεννιάτικο δώρο που θα ήθελε ΚΑΘΕ φίλος του ποδοσφαίρου μετατράπηκε το Άρσεναλ-Λίβερπουλ! Μετά από ένα απίστευτο ματς, με γκολάρες, γκάφες και ανατροπές, χόρτασαν τον κόσμο μπάλα με το 3-3.

Στην ευχή να είχες χίλια μάτια για να βλέπεις τη ματσάρα τους ανάγκασαν τον ποδοσφαιρικό πλανήτη οι Άρσεναλ και Λίβερπουλ!

Σε ένα ποδοσφαιρικό υπερθέαμα απ’ αυτά που μόνο στην Premier League συναντώνται, «κανονιέρηδες» και «κόκκινοι» χόρτασαν τον κόσμο μπάλα με

το μεταξύ τους 3-3.

Αν και υπέστη μια από τις μεγαλύτερες (από άποψη διάρκειας) ανατροπές όλων των εποχών, η ομάδα του Κλοπ κατάφερε να συνέλθει και εντέλει να αποσπάσει την ισοπαλία που την ευνοεί περισσότερο σε σχέση με την αντίπαλό της.

Κι όμως τα πράγματα ξεκίνησαν τόσο ιδανικά για τους φιλοξενούμενους… Χάρη σε ένα γκολ του Κουτίνιο με κεφαλιά (!) στο 26’ και ένα ωραίο πλασέ του Σαλάχ στο 52’, φάνηκαν να καθαρίζουν πρόωρα το παιχνίδι. Αυτό που θα ακολουθούσε όμως δεν το είχαν δει ούτε στον χειρότερό τους εφιάλτη…

Δεν χρειάστηκε να περάσουν λοιπόν ούτε πέντε λεπτά, ώστε η Άρσεναλ να πετύχει το φαινομενικά ακατόρθωτο. Και με τρία γκολ σε… 388 δευτερόλεπτα (κοντινή κεφαλιά του Σάντσες, σουτ του Τσάκα που υπολόγισε λάθος ο Μινιολέ, άψογο πλασέ του Εζίλ έπειτα από συνδυασμό με τον Λακαζέτ) να φέρει τούμπα το ματς.

Παρά το σοκ ωστόσο, η Λίβερπουλ κατάφερε να συνέλθει. Ξαναβγήκε μπροστά. Και βλέποντας τον Τσεχ να… ισοφαρίζει τις γκέλες των γκολκίπερ (αποκρούοντας λάθος του σουτ του Φιρμίνο που κατέληξε στα δίχτυα) μπόρεσε να φύγει τελικά όρθια από το «Emirates».

Κάτι που ήταν εξαιρετικής σημασίας για την ίδια, καθώς έμεινε πάνω από την Άρσεναλ στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας και διατήρησε το πλεονέκτημα στη μάχη για μια θέση στο Champions League.

Πηγή: Sport-fm

ΆρσεναλΛίβερπουλΑγγλίαποδόσφαιροHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα