Χωρίς Παυλόπουλο τα πρώτα συμπεράσματα της Επιτροπής για το Χρέος

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα προκαταρκτικά συμπεράσματα της Επιτροπής Αλήθειας Δημοσίου Χρέους, η οποία διενεργεί λογιστικό έλεγχο του χρέους εξετάζοντας τη νομιμότητά του θα ανακοινωθούν την Τετάρτη 17 Ιουνίου και την Πέμπτη 18 Ιουνίου.

Στην εναρκτήρια συνεδρίαση δεν θα παραστεί, λόγω της συνάντησης του με τον Αυστριακό Καγκελάριο Βέρνερ Φάιμαν, ο Πρόέδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ενώ εκτός απροόπτου, θα δώσει το «παρών»

ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Οι εργασίες της Επιτροπής θα ξεκινήσουν στις 10:30 το πρωί της Τεταρτης στην αίθουσα Γερουσίας της Βουλής, με χαιρετισμούς εκ μέρους των παριστάμενων πολιτειακών παραγόντων και προσκεκλημένων από την Ελλάδα και το εξωτερικό και ομιλίες της Προέδρου της Βουλής, Ζωής Κωνσταντοπούλου, του επιστημονικού συντονιστή της Επιτροπής Αλήθειας Δημοσίου Χρέους, Dr. Eric Toussaint και της υπεύθυνης για τις σχέσεις της Επιτροπής με το Ευρωκοινοβούλιο και τα Κοινοβούλια ξένων χωρών, Σοφίας Σακοράφα.

Κατά την διάρκεια των εργασιών θα παρουσιαστεί μία σύνοψη των προκαταρκτικών συμπερασμάτων ενώ θα ακολουθήσει αναλυτική παρουσίαση των συμπερασμάτων, ανά κεφάλαιο, από μέλη της Επιτροπής Αλήθειας Δημοσίου Χρέους.

Οι εργασίες θα συνεχισθούν την Πέμπτη στις 10:30 πμ και θα ολοκληρωθούν με συνέντευξη Τύπου, που θα πραγματοποιηθεί στο εντευκτήριο της Βουλής στις 16:00, στη διάρκεια της οποίας θα διανεμηθεί και η προκαταρκτική έκθεση της Επιτροπής.

ΕπιτροπήσυμπεράσματαχρέοςνομιμότηταΠαυλόπουλοςHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα