Χάρτινα αντίγραφα που προορίζονται για τους… νεκρούς διεκδικεί γνωστός οίκος μόδας! (Photos)

ΚΟΣΜΟΣ

Στην εξευτελιστική τιμή των τριών δολαρίων πωλούνται δερμάτινα παπούτσια που φέρουν την επωνυμία του γνωστού οίκου μόδας Gucci, σε καταστήματα στο Χονγκ Κονγκ.

Αλλά δεν προορίζονται γι’ αυτή τη… ζωή. Τα παπούτσια είναι χάρτινα αντίγραφα που προορίζονται για καύση ως προσφορά σε συγγενικά πρόσωπα που πέθαναν. Το γεγονός

αποτελεί μια σύγχρονη εκδοχή ενός παλιού κινέζικου εθίμου που σχετίζεται με τα κτερίσματα.

Για την ακρίβεια, καταστήματα στην Κίνα προσφέρουν μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων για το έθιμο αυτό, συμπεριλαμβανομένων ιταλικών σπορ αυτοκινήτων, smartphones, πακέτων με μπύρες, τσιγάρων και ρούχων.

Ένα κατάστημα δίπλα στο Μοναστήρι των Δέκα Χιλιάδων Βούδων του Χονγκ Κονγκ, πουλάει μέχρι και αντίγραφα γευμάτων των McDonald’s, με τηγανιτές πατάτες, σόδα και ένα πακέτο με «Chicken MuNeggtc».

Ωστόσο, ένας καταστηματάρχης άρπαξε τα Gucci παπούτσια από το χέρι ενός καταναλωτή, εξηγώντας ότι πλέον δεν είναι προς πώληση. Απ’ ότι φαίνεται η εταιρεία της Gucci κινητοποιείται για να προστατέψει το brand της, καθώς ξεκίνησε να στέλνει επιστολές στα καταστήματα, ζητώντας τους να σταματήσουν να πουλάνε αντίγραφα των προϊόντων της.

χαρτίμόδανεκροίΚίναGucciαντίγραφαHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα