Χάρης Ακριτίδης: «Δεν κάνω τίποτα μόνος, η γυναίκα μου με κάνει μπάνιο» (Video)

Για τις επιπτώσεις που είχε στη ζωή του και την ψυχική του υγεία η απώλεια του πατέρα του μίλησε ο Χάρης Ακριτίδης, αποκαλύπτοντας ότι έφτασε μέχρι το ψυχιατρείο μετά το τραγικό γεγονός.

«Όταν έχασα τον πατέρα μου, έφτασα μέχρι το Δαφνί, φορούσα τα ρούχα του, από ό,τι είπαν οι γιατροί. Η γυναίκα μου δεν υπέγραψε για να μπω στο ψυχιατρείο» είπε χαρακτηριστικά, αναφερόμενος και σε μια δύσκολη περίοδο κατά την οποία κλήθηκε να διαχειριστεί σοβαρά προβλήματαπου αντιμετώπισαν τα παιδιά του με την υγεία τους.

«Πέρασα οκτώ χρόνια πολύ δύσκολα, ήταν

ένας αγώνας μετ’ εμποδίων. Η κόρη μου χειρουργήθηκε στο στήθος, αλλά ευτυχώς είναι καλά. Ο γιος μου είχε τροχαίο ατύχημα. Ο γιος μου κόλλησε σταφυλόκοκκο και έκανε δύο χειρουργεία στην καρδιά» είπε.

Αναφερόμενος στον γάμο του, ο τραγουδιστής υποστήριξε ότι η σύζυγός του είναι το… δεξί του χέρι, καθώς και ότι ο ίδιος δεν κάνει τίποτα μόνος, ούτε καν το ντους του γιατί έτσι… τον «γαλούχησε η μητέρα του» (!)

«Στα 17 μου άνοιξα το πρώτο μου συνεργείο αυτοκινήτων. Γνώρισα τη σύζυγό μου στα 13 της κι εγώ ήμουν 16. Παντρευτήκαμε όταν ήμασταν 17 και 20. Η σύζυγός μου είναι το δεξί μου χέρι σε όλα. Δεν κάνω τίποτα μόνος μου, ούτε καν ντους» είπε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης:

Βάνα Μπάρμπα: Ποιο πασίγνωστο τραγούδι γράφτηκε για εκείνη (Video)

Νικόλ Έγκερτ: Συγκλονίζει η ηθοποιός του Baywatch για τον καρκίνο μαστού – Με πιάνει πανικός και λέω «βγάλτε το από μέσα μου»

Φίλιππος Σοφιανός για τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια: «Η φύση έχει ένα αρσενικό και ένα θηλυκό» (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Χάρης Ακριτίδης, Δεν, Video,charis akritidis, den, Video