Χάρι Στάιλς: Πήρε θέση για το αν έφτυσε (ή όχι) τον Κρις Πάιν

Μετά τις αντιδράσεις που είχε προκαλέσει το βίντεο που δείχνει τον Χάρι Στάιλς να φτύνει (;) τον Κρις Πάιν, ο τραγουδιστής πήρε θέση για το συμβάν.

Ο Στάιλς παρακολουθώντας την αναστάστωση που πυροδότησε το σκηνικό, έδωσε τη δική του απάντηση όταν βρέθηκε στη σκηνή με αφορμή τη συναυλία του με τίτλο «Love On Tour: Madison Square Garden Is Harry’s House».

Ο 28χρονος τραγουδιστής και ηθοποιός αστειεύτηκε για το viral περιστατικό και είπε: «Είναι υπέροχο, υπέροχο, υπέροχο

να είμαι πίσω εδώ – Μόλις πήγα στη Βενετία για να φτύσω τον Κρις Πάιν, αλλά μην φοβάστε, επέστρεψα» με τους θαυμαστές του να ξεσπούν σε γέλια.

Οι εκπρόσωποι του Σταίλς αρνήθηκαν, τα όσα ακούγονται τον τευλευταίο καιρό για την κόντρα των δύο αντρών, ενώ επισήμαναν ότι ο τραγουδιστής δεν έφτυσε τον Κρις Πάιν.

Τις ίδιες δηλώσεις έκανε και ο εκπρόσωπος του Πάιν στο People αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Για να είμαι ξεκάθαρος, ο Χάρι Στάιλς δεν έφτυσε τον Κρις Πάιν. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο εκτός από σεβασμό μεταξύ αυτών των δύο ανδρών και οποιαδήποτε πρόταση για το αντίθετο, είναι μια κραυγαλέα προσπάθεια δημιουργίας δράματος που απλά δεν υπάρχει».

Ακόμα μία πηγή κοντά στον Κρις Πάιν αποκάλυψε στη MailOnline: «Ο Χάρι Στάιλς δεν έφτυσε καθόλου. Οι άνθρωποι βλέπουν κάτι περίεργο στο διαδίκτυο και έχουν εξαπατηθεί».

“I just popped very quickly to Venice to spit on Chris Pine” – Harry Styles pic.twitter.com/uEGCpw4vUz

— Chicks in the Office (@ChicksInTheOff) September 8, 2022

Διαβάστε επίσης:

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της με ανάρτηση στο Instagram (photo)

Μπέττυ Μαγγίρα: Δεν ξέρω αν η Καινούργιου είχε κάτι μαζί μου ή αν το πήρε στραβά… (video)

Σταμάτης Γαρδέλης για Πέτρο Φιλιππίδη: «Λίγη ανθρωπιά – Ο καημενούλης έχει θέμα υγείας» (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Χάρι Στάιλς, Πήρε, Κρις Πάιν,chari stails, pire, kris pain