Χανιά: Πώς έγινε το δυστύχημα με το αεροσκάφος – Ποιοι ήταν οι επιβαίνοντες (Video/Photo)

Τραγικό τέλος είχαν οι δύο επιβαίνοντες, 61 και 66 ετών στο μονοκινητήριο αεροσκάφος που έπεσε στη θαλάσσια περιοχή του Μάλεμε στα Χανιά.

Νεκροί ανασύρθηκαν από βάθος 2,5 μέτρων, όπως επιβεβαιώνει το υπουργείο Ναυτιλίας.

Σύμφωνα με το neakriti.gr, πρόκειται για τον πιλότο Θεόδωρο Πάντο (πρόεδρο της αερολέσχης Δυτικής Αττικής) και τον συνεπιβάτη, οι οποίοι βρέθηκαν δεμένοι στα καθίσματά τους μετά την πτώση. Οι δύο άτυχοι άνδρες δεν κατάφεραν να βγουν από το αεροσκάφος πριν την πτώση.

Οι δύο άνδρες εντοπίστηκαν δεμένοι στα καθίσματά τους, σε βάθος περίπου δυόμισι μέτρων. Στην

περιοχή έπνεαν άνεμοι εντάσεως 2 μποφόρ.

Μάλιστα, ένας φίλος του χειριστή του αεροσκάφους και πρόεδρος της Αερολέσχης Χανίων, που βρισκόταν στη στεριά στο Μάλεμε, όπου εδρεύει και η Αερολέσχη Χανίων, είδε το αεροσκάφος να πέφτει στη θάλασσα.

«Ενδεχομένως ο πιλότος να έχασε τον προσανατολισμό του […] ο λόγος που εντοπίστηκε άμεσα το αεροσκάφος ήταν ένα φως που παρέμεινε αναμμένο μετά από την πρόσκρουση», σημείωσε, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της Αερολέσχης Χανίων, Παναγιώτης Τζαράκης.

Το αεροσκάφος είχε αναχωρήσει από την Κωπαΐδα, ενώ ο αρχικός του προορισμός ήταν το αεροδρόμιο «Ιωάννης Δασκαλογιάννης».

Διαβάστε επίσης

Καιρός: Έρχονται βροχές, καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις – Τι θα γίνει στην Αττική (Video/Xάρτης)

Φαίη Μπακογιώργου: Το «σόου» της μητέρας της πριν συλληφθεί για τη δολοφονία της – «Έτσι μου ‘ρχεται να φουντάρω», έλεγε

Χανιά: Νεκροί οι δύο επιβαίνοντες του αεροσκάφους που έπεσε στη θάλασσα – «Ήταν δεμένοι στα καθίσματα» – Πώς έγινε η τραγωδία

Keywords
Τυχαία Θέματα
Χανιά, Πώς, – Ποιοι, VideoPhoto,chania, pos, – poioi, VideoPhoto