Χαλκιδική: Επίθεση με μπουνιές και… φτυάρι δέχτηκε δημοτικός υπάλληλος εν μέσω καταιγίδας

Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε ένας δημοτικός υπάλληλος του του Δήμου Νέας Προποντίδας στη Χαλκιδική. Η επίθεση σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου (20.04.2024), στα Νέα Μουδανιά.

Ο υπάλληλος του Δήμου Νέας Προποντίδας δέχθηκε την επίθεση αυτή–εν μέσω σφοδρής καταιγίδας στη Χαλκιδική– από δύο άνδρες όπως αναφέρει το thestival.gr.

Μάλιστα ο ένας δεν δίστασε να σηκώσει ακόμη και φτυάρι για να τον χτυπήσει. Ο δημοτικός υπάλληλος χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, ενώ ο ένας

από τους δύο δράστες συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 22:30 το βράδυ του περασμένου Σαββάτου. Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλθηκαν στην Ελληνική Αστυνομία, ο άτυχος υδραυλικός δέχθηκε επίθεση από δύο άνδρες, ηλικίας 51 και 25 ετών.

Τον χτύπησαν με φτυάρι και μετά τον γρονθοκόπησαν

Ο 51χρονος του κατάφερε χτύπημα με φτυάρι, ενώ στη συνέχεια ο 25χρονος τον γρονθοκόπησε. Μετά την επίθεση ο υπάλληλος μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Νέων Μουδανιών και εν συνεχεία στο Νοσοκομείο Πολυγύρου, από όπου και έλαβε εξιτήριο λίγες ώρες αργότερα.

Όπως περιέγραψε μιλώντας στο thestival.gr ο Δήμαρχος Νέας Προποντίδας, Μανώλης Καρράς, η επίθεση έγινε εν μέσω νεροποντής και χαλαζόπτωσης και ενώ συνεργεία του Δήμου, αλλά και ο ίδιος, είχαν μεταβεί σε περιοχή των Νέων Μουδανιών, προκειμένου να επιθεωρήσουν ένα νέο αντιπλημμυρικό έργο.

«Το βράδυ του Σαββάτου, εγώ, ο αντιδήμαρχος, οι Διευθυντές της Τεχνικής Υπηρεσίας Ποιότητας Ζωής, ο υδραυλικός αλλά και μηχανήματα του Δήμου μεταβήκαμε στο σημείο προκειμένου να δούμε αν θα λειτουργούσε ένα καινούργιο αντιπλημμυρικό έργο. Κάποια στιγμή και ενώ ο υδραυλικός περνούσε μπροστά από κάποιο κατάστημα, δέχθηκε επίθεση», δήλωσε στο thestival.gr ο κ. Καρράς.

«Είναι τραγικό» λέει ο δήμαρχος

Όπως είπε μάλιστα ο ίδιος, ο δημοτικός υπάλληλος γλίτωσε τα χειρότερα αφού έβαλε τα χέρια του στο κεφάλι και γλίτωσε από ένα χτύπημα στο κεφάλ. Ο κ. Καρράς καταδίκασε το περιστατικό και εξέφρασε την αγανάκτησή του για τα όσα συνέβησαν: «Είναι τραγικό. Πήγαμε το Σάββατο το βράδυ να δούμε την κατάσταση με το νέο αντιπλημμυρικό έργο και ο υπάλληλός μας δέχθηκε επίθεση. Εύχομαι να μην αντιμετωπίσουμε ξανά κάτι τέτοιο», σχολίασε ο Δήμαρχος της περιοχής.

Σε βάρος του 51χρονου αλλά και του 25χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της βίας κατά υπαλλήλων και της επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

Διαβάστε επίσης:

Ρέντης: Επιχείρηση – σκούπα της ΕΛ.ΑΣ. για τη σύλληψη της ομάδας που ευθύνεται για τη δολοφονία Λυγγερίδη – H ιεραρχία και οι ρόλοι των μελών της

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη τηλεπαρουσιαστής για εκβιασμό σε πρώην μάνατζερ μοντέλων

Χάος στο δικαστήριο του Βόλου σε υπόθεση επεισοδίων στον Δήμο – Η Κωνσταντοπούλου μήνυσε την πρόεδρο  

Keywords
Τυχαία Θέματα
Χαλκιδική, Επίθεση,chalkidiki, epithesi