Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Η εντυπωσιακή συλλογή της με τα πολυτελή αυτοκίνητα

Είναι ένα γκαράζ με περιεχόμενο αξίας εκατομμυρίων δολαρίων, καθώς σε αυτό φυλάσσεται η συλλογή αυτοκινήτων της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, στην οποία κυριαρχεί ένα πολυτελέστατο  Mercedes SLR McLaren.

Η Αμερικανίδα σταρ έχει μία εντυπωσιακή συλλογή πολυτελών αυτοκινήτων, τα οποία έχει αγοράσει ξοδεύοντας ένα μικρό μέρος από την περιουσία της που εκτιμάται ότι ανέρχεται σε

70 εκατομμύρια δολάρια.

Η βασίλισσα της ποπ έχει δει τον τραπεζικό της λογαριασμό να φουσκώνει από τα εννέα στούντιο άλμπουμς και τις εμφανίσεις της σε όλο τον κόσμο. Η συλλογή της είναι τόσο  ευρεία, όσο και η δισκογραφία της και περιλαμβάνει από αυτοκίνητα πόλης μέχρι σπορ μοντέλα υψηλών αποδόσεων, όπως σχολιάζει η Sun.

Ιδού το περιεχόμενο του γκαράζ της Μπρίτνεϊ Σπίαρς:

Mercedes-Benz SLR McLaren – τιμή: περίπου 420.000 λίρες

Το μοντέλο αυτό είναι ένα κοινό πρότζεκτ των δύο αυτοκινητοβιομηχανιών και θεωρείται μια ρουκέτα στο δρόμο, με δυνατότητα να πιάσει ταχύτητα 60 μιλίων σε 3,1 δευτερόλεπτα. Τον οκταβάλβιδο κινητήρα της τον ακούς από απόσταση ενός μιλίου, άρα δεν είναι το κατάλληλο αυτοκίνητο για να ξεφύγεις από τους παπαράτζι. Πιάνει τελική ταχύτητα 200 μιλίων.

Jaguar XK Coupe – τιμή : περίπου 100.000 λίρες

Η  Jaguar XK8 είναι ένα πολύ καλοφτιαγμένο σπορ αυτοκίνητο και  βγαίνει στο δρόμο με την άνεση του κινητήρα των 5.0 λίτρων με τις 8 βαλβίδες.

Σίγουρα είναι κάτι παραπάνω από ένα υπερπολυτελές αυτοκίνητο για άνετες και γρήγορες διαδρομές. Πιάνει τελική 170 μιλίων και σε 4,5 δευτερόλεπτα από την εκκίνηση φτάνει σε ταχύτητα 62 μιλίων.

Smart Fortwo – τιμή: περίπου 21.000 λίρες

Το μοντέλο παραγωγής που χρησιμοποιεί η Μπρίτνεϊ Σπίαρς είναι ίδιο με το εργοστασιακό που παρουσίασε στο τελευταίο σώου η εταιρία.

Η Smart Fortwo κάνει ακριβώς αυτό που υπόσχεται: μεταφέρει δύο επιβάτες στην πόλη, με άνεση και διευκολύνει τον οδηγό στους πολυσύχναστους δρόμους. Είναι ό, τι πρέπει για κάποιον που βγαίνει για ψώνια, αρκεί να μην κάνει πολλές αγορές γιατί οι χώροι είναι περιορισμένοι.

Mercedes G-Class – τιμή: περίπου 130.000 λίρες

Η Mercedes G-Class είναι ένα κλασικό αυτοκίνητο 4×4 , αλλά μόνο για όσους έχουν πολύ γερά πορτοφόλια. Θεωρείται η καλύτερη εναλλακτική του Land Rover Defender.

Είναι από τα μοντέλα που πρέπει να έχει κάποια διασημότητα που σέβεται τον εαυτό της, παρόλο που δεν θα το βάλει σε λασπωμένους δρόμους.

Διαβάστε επίσης:

Γαλλία: Αυτός είναι ο δράστης της επίθεσης με μαχαίρι σε παιδική χαρά (photos/video)

Βέλγιο: Νεκρό 6 μηνών μωράκι που το ξέχασε η μητέρα του στο αυτοκίνητο

Φιλιππίνες: «Ξύπνησε» το ηφαίστειο Μαγιόν (Photos/videos)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μπρίτνεϊ Σπίαρς,britnei spiars