Μπόρις Κλέιμαν: Eλεύθερος με εγγύηση 20.000 ευρώ

Ελεύθερος αφέθηκε ο τερματοφύλακας Μπορίς Κλέιμαν, που κατηγορείται για βιασμό μαθήτριας, αφού πλήρωσε εγγύηση 20.000 ευρώ μετά την απολογία του.

Ο Κλέιμαν και ο δικηγόρος του δεν έκαναν κάποια δήλωση, ωστόσο αναμένεται τις επόμενες ώρες να προχωρήσει ο ποδοσφαιριστής σε σχετική ανάρτηση στα social media του.

Σημειώνεται ότι στον Ισραηλινό γκολκίπερ ασκήθηκε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος ενώ είχε συλληφθεί μετά από καταγγελία για βιασμό ανήλικης μαθήτριας από το Βέλγιο σε μπαρ στο Κολωνάκι. Ο ποδοσφαιριστής το ίδιο βράδυ ενεπλάκη

μαζί με συμπαίκτη του και σε καβγά με τους συμμαθητές της μαθήτριας, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε και ποσότητα ναρκωτικών. Άμεσα η ομάδα της Σούπερ Λιγκ διέκοψε τη συνεργασία με τους δύο ποδοσφαιριστές.

Ο ποδοσφαιριστής έδωσε τη δική του εκδοχή στον ανακριτή για τα γεγονότα που κατήγγειλε σε βάρος του η 17χρονη μαθήτρια, με τον ίδιο να απολογείται για βιασμό, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου και κατοχή ναρκωτικών.

"כולם יראו שלא עשיתי כלום": בוריס קליימן הגיע אזוק לדיון בהארכת מעצרו
כל העדכונים >>> https://t.co/5nBE0u9d2H pic.twitter.com/pfhFgnLeIY

— Sport5 (@sport5il) April 13, 2023

Ξεκίνησε να απολογείται αργά το μεσημέρι, καθώς προηγήθηκαν οι καταθέσεις που έδωσαν στον ανακριτή υπέρ του κατηγορούμενου, ο φυσιοθεραπευτής της ομάδας και ο συμπαίκτης του, που φέρεται να επιβεβαιώνουν την θέση του τερματοφύλακα ότι το επίμαχο βράδυ «δεν υπήρξε ούτε βία ούτε βιασμός».

Ο κατηγορούμενος τερματοφύλακας φέρεται να είπε στον δικαστικό λειτουργό πως το μόνο που έγινε ανάμεσα σε αυτόν και την Βελγίδα μαθήτρια ήταν ότι χόρεψαν και τίποτε άλλο. Δηλώνει δε, πως τα αποτελέσματα των ιατροδικαστικών εξετάσεων και η σύγκριση με το δείγμα γενετικού υλικού που έδωσε θα τον δικαιώσουν.

Νωρίτερα, ο ποδοσφαιριστής του Βόλου, Ροντρίγκο Εσκοβάλ, κατέθεσε: «Η κοπέλα είναι εκείνη που το έσπρωξε επειδή εκείνος δεν την ήθελε, της είπε πως είναι παντρεμένος με παιδιά και ήθελε να τον αφήσει ήσυχο. Ήταν μεθυσμένη και δεν ήθελε (να τον αφήσει) και φώναζε. Τότε ένας από τους φίλους της έβγαλε ένα μαχαίρι και πήγαν έξω. Δεν ψάχναμε μπελάδες. Ο Μπόρις δεν την άγγιξε, εκείνη τον άρπαξε από το χέρι κι εκείνος την απέφυγε».

Ο φυσιοθεραπευτής, Ηλίας Τιμπαλάκης, είπε από την πλευρά του: «Δεν υπήρξε επικοινωνία μεταξύ του Μπόρις και του κοριτσιού. Είναι όλα ψέματα. Ένας από τα αγόρια της παρέας της ήταν θυμωμένος, που εκείνη καθόταν μαζί του και τον ακολουθούσε, έτσι εκείνος απαίτησε από κείνη να φτιάξει μία ιστορία. Ήμουν μαζί του όλο το βράδυ, δεν φύγαμε ο ένας από τον άλλον καθόλου. Αυτοί είπαν στα media πως υπήρχαν θέσεις VIP και τέτοια, ούτε αυτό είναι αλήθεια. Ήμασταν όλοι στο ίδιο μέρος όπου όλοι μπορούσαν να μας δουν. Χορεύαμε και πείναμε».

Ο δικηγόρος του, Παναγιώτης Παπαδόπουλος, ανέφερε πως: «Ελπίζω πως σήμερα θα αφεθεί ελεύθερος. Όλα όσα λέγονται πως έμεινε σε κέντρο κράτησης γυναικών είναι ανοησίες και ψέματα».

Διαβάστε επίσης:

Κασιδιάρης: Δεν έχει βρεθεί ποτέ κινητό τηλέφωνο ή άλλη ηλεκτρονική συσκευή στην κατοχή του, λέει το υπ. Δικαιοσύνης

Δυστύχημα στα Τέμπη: Βγήκε από το νοσοκομείο η 26χρονη Ανυσία – Εκτός ΜΕΘ η 20χρονη Μυρσίνη

Πάσχα 2023: Κορυφώνεται η έξοδος των εκδρομέων – Αυξημένη κίνηση σε εθνική οδό, αεροδρόμια, λιμάνια και σταθμούς ΚΤΕΛ

Keywords
Τυχαία Θέματα