Μποφίλιου για Αγίους Αναργύρους: «Η Κυριακή δεν έψαχνε ταξί – Τα έκανε όλα σωστά και βρήκε τραγικό τέλος» (Video)

Για την αδιανότητη γυναικοκτονία της 28χρονης Κυριακής Γρίβα μπροστά από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων μίλησε η Νατάσα Μποφίλιου στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται.

«Αυτές τις μέρες το μότο είναι “Το περιπολικό δεν ήταν ταξί”. Βέβαια η Κυριακή δεν έψαχνε ταξί. Η Κυριακή τα έκανε όλα σωστά και βρήκε τραγικό τέλος μιλώντας στο τηλέφωνο μιλώντας με την αστυνομία έξω από την αστυνομία», ανέφερε η δημοφιλής καλλιτέχνης.

»Ακούσαμε από άνθρωπο που εκπροσωπεί

τους θεσμούς ότι μάλλον προκαλούσε που ζούσε τόσο υπέροχα τη ζωή της και φαινόταν στα social media. Η εξουσία και η πατριαρχία δεν θέλουν να ζούμε τη ζωή μας, να είμαστε ευτυχισμένες, να πάμε παρακάτω, να έχουμε ισότητα και διεκδικήσεις. Για αυτό μας σκοτώνουν και πάνε στην επόμενη. Για αυτό η θέση μας ως γυναίκες, ως κοινωνία είναι να αλλάξουμε αυτή την τραγική ροή και να ανατρέψουμε αυτόν τον σάπιο ρημαγμένο κόσμο», επισήμανε.

@miss_alwayssleepy Άντε να τους εξηγήσεις γιατί σε αγγίζει τόσο πολύ η Νατάσσα #γυναικοκτονια #natassabofiliou #keepbofeeling ♬ πρωτότυπος ήχος – miss_alwayssleepy

Διαβάστε επίσης:

Λουκιανός Κηλαηδόνης: «Εκτός από τον μπαμπά μου, έχασα έναν φίλο», εξομολογείται η κόρη του

Ελένη Ψυχούλη: «Μόλις έκλεισα τα 61, η πιο ωραία φάση στη ζωή του ανθρώπου ξεκινά στα 50» (Video)

Σίσσυ Χρηστίδου για Τέμπη: «Ο αδελφός μου είχε εισιτήριο για το πρώτο βαγόνι – Αυτό μας αφορά όλους»

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μποφίλιου, Αγίους Αναργύρους, Η Κυριακή, Video,bofiliou, agious anargyrous, i kyriaki, Video