Μπεν Νίνταμ: Βρήκαν θαμμένο το αυτοκινητάκι του (Photo)

ΕΛΛAΔΑ

Παρά τις δυο εβδομάδες ερευνών και τα διαφορετικά μέρη στα οποία έγιναν εκσκαφές, οι βρετανικές Αρχές είχαν φοβηθεί πως δε θα βρουν κάποιο σαφές στοιχείο για την τύχη του μικρού Μπεν.

Όμως, λίγες ώρες πριν τη λήξη των εργασιών, βρήκαν θαμμένο στο σημείο ένα καλοδιατηρημένο αυτοκινητάκι το οποίο ανήκε στον μικρό Μπεν. Το κίτρινο αυτοκινητάκι ήταν κίτρινο και είχε γραμμένο πάνω το όνομα του μικρού.

Η μητέρα και η γιαγιά του, όταν

πληροφορήθηκαν για το παιχνίδι, υπέθεσαν πως άνηκε στον Μπεν. Δεν το είχαν δει, υπέθεταν πως τα χρώματα θα έχουν ξεθωριάσει και ήλπιζαν να μπορέσουν να το ταυτοποιήσουν από το σχέδιο.

Όμως, ευτυχώς ή δυστυχώς, το αυτοκινητάκι ήταν καλοδιατηρημένο και η γιαγιά το αναγνώρισε αμέσως. Χαρακτηριστικά δήλωσε «περίμενα πως δε θα έχει χρώματα αλλά ήμουν 90% σίγουρη πως άνηκε στο Μπεν. Όταν το είδα όμως έμεινα άφωνη. Πρέπει να το έθαψε ο Ντίνος εκεί. Δε μπορεί να έφθασε μόνο του σε εκείνο το σημείο».

Το παιχνίδι θα μεταφερθεί στην Αγγλία για να εξεταστεί από τους ειδικούς μήπως βρουν κάποια επιπλέον στοιχεία για την τύχη του μικρού Μπεν.

Μπεν ΝίνταμΑυτοκινητάκιΚωςHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα