Μπέλα Χαντίντ: Σέλφι με εσώρουχα πριν το σόου της Victoria’s Secret (photo)

ΚΟΣΜΟΣ

Με ενθουσιασμό αλλά και πολύ προετοιμασία, το τοπ μόντελ Μπέλα Χαντίντ αναμένει να κάνει την πρώτη της πασαρέλα για τα εσώρουχα της Victoria’s Secret.

Εντατική γυμναστική και υγιεινή διατροφή περιλαμβάνει το πρόγραμμα του μοντέλου τον τελευταίο καιρό προκειμένου να είναι σε άψογη φυσική κατάσταση για το φαντασμαγορικό σόου της Victoria’s Secret που θα γίνει στο Παρίσι.

Χωρίς πια να είναι στη σκιά της αδελφής της Τζίτζι, η οποία είναι επίσης τοπ μόντελ, η 20χρονη Μπέλα κατάφερε φέτος να κλέψει όλα τα φώτα με το αποκαλυπτικό κόκκινο φόρεμα που επέλεξε να φορέσει για το φεστιβάλ από των Καννών. Από τότε, κλείνει τη μία δουλειά μετά την άλλη, τόσο σε διαφημιστικά όσο και σε εντιτόριαλ μόδας στα μεγαλύτερα περιοδικά.

Περήφανη για το αποτέλεσμα που έχει το πρόγραμμα που ακολουθεί τον τελευταίο καιρό, πόζαρε μόνο με τα εσώρουχα της, δημοσίευσε τη φωτογραφία στο λογαριασμό της στο instagram και έγραψε: «Είμαι ενθουσιασμένη για το Παρίσι».

Η λεπτή της σιλουέτα έχει γίνει αντικείμενο κριτικής, όμως η ίδια, σε πρόσφατη συνέντευξη της στο People ανέφερε ότι «το χειρότερο που έχει να κάνει κάποιος είναι να κριτικάρει, γιατί το κάθε σώμα είναι διαφορετικό».

Μπέλα ΧαντίντHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα