Μπακογιάννης: Δεν θα είμαι υποψήφιος για την ηγεσία της ΝΔ (Photos)

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τέλος στα σενάρια για την υποβολή υποψηφιότητας του για την ηγεσία της ΝΔ έδωσε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδος Κώστας Μπακογιάννης εν μέσω δείπνου με τους περιφερειακούς συμβούλους Κεντρικής Ελλάδας στο Καρπενήσι.

Ο Περιφερειάρχης Κώστας Μπακογιάννης οργάνωσε δείπνο για τους περιφερειακούς συμβούλους, οι οποίοι θα συμμετείχαν σήμερα στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Ένα από τα φλέγοντα θέματα που συζητήθηκαν ήταν αυτό της ηγεσίας της Ν.Δ.

Όπως

αναφέρει το eviatop.blogspot.gr, ο κ. Μπακογιάννης φέρεται να είπε πως δεν θα είναι υποψήφιος στις εκλογές της ΝΔ και πως παραμένει συγκεντρωμένος στο έργο του στην Περιφέρεια.

Με ανάρτηση του στο λογαριασμό του στο Facebook ο Κώστας Μπακογιάννης ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους αναφέροντας: «Σήμερα, μια μέρα πριν το Περιφερειακό Συμβούλιο, βρέθηκε όλη η ομάδα μαζί μας στην Ευρυτανία. Ευχαριστώ τον καθένα ξεχωριστά που με τίμησε με την παρουσία του και έκανε τον κόπο να ανέβει στα βουνά μας. Τις σπουδαίες ομάδες άλλωστε τις κάνουν οι παίχτες και οι δυνατές συνεργασίες. Τις ανατροπές και τις αλλαγές, τις κάνει η συναίνεση, η σύνθεση, η σκληρή δουλειά, εδώ στην πραγματική ζωή».

Κώστας Μπακογιάννηςηγεσία ΝΔHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα