Αξιοποίηση της εντολής και άνοιγμα στην «λαϊκή δεξιά» από Μεϊμαράκη

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την επιλογή της Νέας Δημοκρατίας να αξιοποιήσει την εντολή που θα πάρει για να προκύψει κυβέρνηση από την παρούσα βουλή, έκανε γνωστή σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, έκανε μάλιστα σαφέστατο άνοιγμα στην λεγόμενη «λαϊκή δεξιά», τονίζοντας ότι είναι πολύ πιθανό στο πλαίσιο της εντολής «να έχω συνάντηση με τον Μιχαλολιάκο, αφού τον έχει νομιμοποιήσει ο ΣΥΡΙΖΑ».

Παράλληλα απηύθυνε προσκλητήριο και στους ψηφοφόρους που εγκατέλειψαν την Νέα Δημοκρατία

για τους Ανεξάρτητους Έλληνες, μάλιστα επανέλαβε αρκετές φορές ότι πιθανότατα το κόμμα του Πάνου Καμμένου «θα μείνει εκτός βουλής» παίζοντας με την λογική της «χαμένης ψήφου».

Ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης, τόνισε σχετικά με την αξιοποίηση της εντολής ότι «μπορεί να υπάρξει λύση από την παρούσα κυβέρνηση». Κάτι βέβαια που δεν επιβεβαιώνεται από τους αριθμούς (σε μια βουλή με 149 βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ, 13 από τους Ανεξάρτητους Έλληνες). Τελικώς ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ξεκαθάρισε ότι «Όσο μπορούμε να τον καθυστερήσουμε και ακριβώς για λόγους δημοκρατίας θα το κάνουμε. Δεν είναι δικτάτορας, να συνέλθει το παιδί.»

Βαγγέλης Μεϊμαράκηςδηλώσειςεντολήλαϊκή δεξιάHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα