Ατύχημα για τον νικητή του Giro d’ Italia – Φελλός σαμπάνιας τον τραυμάτισε στο μάτι (Video)

Ο ποδηλάτης Biniam Girmay έγραψε ιστορία, καθώς έγινε ο πρώτος μαύρος Αφρικανός αναβάτης που κέρδισε αγώνα σε Grand Tour.

Καθώς όμως πανηγύριζε για τη σπουδαία του νίκη, ο αθλητής ενεπλάκη σε ένα περίεργο ατύχημα. Ο Girmay προσπάθησε να ανοίξει ένα μπουκάλι με Prosecco, το ιταλικό αντίστοιχο της σαμπάνιας και ο φελλός του πετάχτηκε κατευθείαν μέσα στο μάτι.

Έτσι, ο αθλητής αναγκάστηκε να περάσει αρκετές ώρες σε ένα τοπικό νοσοκομείο πριν επιστρέψει στο ξενοδοχείο του για να γιορτάσει με την ομάδα του, την Intermarche-Wanty-Gobert Materiaux.

Δυστυχώς, ο 22χρονος

δεν θα συμμετάσχει σε άλλο γεγονός του Giro, καθώς ο γιατρός Piet Daneels του διέγνωσε αιμορραγία στον πρόσθιο θάλαμο του ματιού.

Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορεί να δει από το μάτι αυτό και πρέπει να απέχει από τον αθλητισμό, έως ότου αναρρώσει τελείως.

#Girmay was taken to hospital after the podium ceremony of the Giro d'Italia. The stage winner of the stage to Jesi was injured after he tried to open the champagne bottle and shot the cork in his eye. According to media at the finish, he could no longer see through eye.#Giro2022 pic.twitter.com/kbG0KZxefU

— Gerardo (@Gerard__o__) May 17, 2022

Διαβάστε επίσης

Δημόσιο: Νέο σύστημα αξιολόγησης για τους υπαλλήλους – Τι περιλαμβάνει το νέο σχέδιο νόμου, τι είναι το μπόνους παραγωγικότητας

Άμπερ Χερντ: Τέλος από το «Aquaman 2» – «Μεγάλη νίκη» για τους θαυμαστές του Τζόνι Ντεπ

Airbnb: Η Αθήνα κατατάσσεται ως 6η πιο κερδοφόρα πόλη παγκοσμίως

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ατύχημα, Giro ’ Italia – Φελλός, Video,atychima, Giro ’ Italia – fellos, Video