Αστυνομικός καταφέρνει να κρατήσει τον σκύλο του έναντι ενός δολαρίου (Videο)

ΚΟΣΜΟΣ

Ένας συνταξιούχος αστυνομικός του οποίου ο αγαπημένος συνεργάτης K-9 ήταν να πουληθεί σε δημοπρασία μπορεί πλέον να τον κρατήσει ο ίδιος.

Ο Mat Hickey, ο οποίος αποσύρθηκε την περασμένη εβδομάδα από την αστυνομία της Μαριέττα του Οχάϊο, είναι σε θέση να αγοράσει τον αστυνομικό σκύλο του, Άγιαξ, με αντίτιμο το ένα δολάριο.

Μέχρι τώρα ο Hickey φοβόταν πως θα έπρεπε να αποχωριστεί από τον τετράποδο συνεργάτη του κάτι που θα ήταν καταστροφικό τόσο για τον ίδιο όσο και για τον σκύλο. Οι δυο τους ήταν συνεργάτες

για τρία χρόνια και είχαν αναπτύξει μια βαθιά επαγγελματική και προσωπική σχέση . «Είναι μαζί μου 24/7. Πηγαίνει μαζί μου στις διακοπές μου. Είμαι ο ηγέτης της αγέλης του» δήλωσε ο Hickey.

Η τύχη του Άγιαξ ήταν στον αέρα, καθότι στην ηλικία των 5, ήταν πάρα πολύ νέος για συνταξιοδότηση. Έτσι, ο Hickey προσφέρθηκε να τον αγοράσει για 3500 δολάρια, τιμή που έχει οριστεί από την πόλη. Ωστόσο, οι αξιωματούχοι της πόλης είπαν πως ένας νόμο του Οχάϊο φαίνεται να απαγορεύσει στον Hickey την αγορά του Άγιαξ, αποφασίζοντας παράλληλα να διεξάγουν δημοπρασία όπου καλούσαν αστυνομικούς και χειριστές Κ-9 να υποβάλουν προσφορά.

Η υπόθεση ήρθε στο φως της δημοσιότητας και προκάλεσε δημόσια κατακραυγή γιατί δεν επιτρεπόταν στον Hickey να κρατήσει τον σκύλο. Η ιστορία είχε αίσιο τέλος, όταν ενημερώθηκε πως είχε το δικαίωμα να αγοράσει τον σκύλο έναντι ενός δολαρίου. Βάσει του νόμου που υπάρχει, αν διαλυθεί μια μονάδα αστυνομικού και Κ9, ο αστυνομικός έχει το δικαίωμα να αγοράσει το σκύλο για ένα δολάριο.

Η.Π.Α.αστυνομικόςσκύλοςHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα