Αστυνομία Νέας Υόρκης για Χάρι και Μέγκαν: Δεν υπήρξε σύγκρουση, τραυματισμός, ούτε σύλληψη

Τη δική της εκδοχή για το περιστατικό με τον πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ, οι οποίοι υποστήριξαν μέσω του εκπροσώπου τους πως υπήρξε άγρια καταδίωξη από παπαράτσι, που απείλησε τη ζωή του ζεύγους καθώς πολλές φορές πήγε να συμβεί τροχαίο, δίνει το αστυνομικό τμήμα της Νέας Υόρκης.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρει πως «το NYPD βοήθησε την ομάδα ιδιωτικής ασφάλειας που προστατεύει τον Δούκα και τη Δούκισσα του Σάσεξ. Υπήρχαν πολλοί φωτογράφοι που έκαναν τη μεταφορά τους δύσκολη.

Ο

Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ έφτασαν στον προορισμό τους και δεν αναφέρθηκαν συγκρούσεις, κλήσεις, τραυματισμοί ή συλλήψεις σχετικές με το περιστατικό».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του εκπροσώπου τους, ο πρίγκιπας Χάρι, η σύζυγός του Μέγκαν και η μητέρα της ενεπλάκησαν σε μια «σχεδόν καταστροφική» καταδίωξη με το αυτοκίνητο αφού τους ακολούθησαν παπαράτσι.

«Αυτή η ανελέητη καταδίωξη, που διήρκεσε πάνω από δύο ώρες, οδήγησε σε πολλά περιστατικά που έθεσαν σε κίνδυνο το ζευγάρι σε παραλίγο συγκρούσεις με άλλους οδηγούς στο δρόμο, πεζούς και δύο αστυνομικούς της NYPD (Αστυνομικό Τμήμα της Νέας Υόρκης)», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος.

Η καταδίωξη έγινε αφότου η Μέγκαν και ο Χάρι είχαν παρευρεθεί σε μια τελετή απονομής βραβείων στο Ziegfeld Ballroom στη Νέα Υόρκη την Τρίτη – η πρώτη τους δημόσια εμφάνιση μετά τη στέψη του βασιλιά.

Ο πρίγκιπας έχει μιλήσει πολλές φορές για τον θυμό που του προκαλεί η αδιάκριτη εισβολή του Τύπου στην προσωπική ζωή του και κατηγορεί τα ΜΜΕ για τον θάνατο της μητέρας του, της πριγκίπισσας Νταϊάνας, η οποία σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα στο Παρίσι, αφού η λιμουζίνα της καταδιώχθηκε από παπαράτσι, το 1997.

Ο εκπρόσωπος του ζεύγους είπε ότι η καταδίωξη αυτή θα μπορούσε να αποδειχθεί μοιραία επειδή οι παπαράτσι κινούνταν στο πεζοδρόμιο, περνούσαν με κόκκινο και τραβούσαν φωτογραφίες ενώ οδηγούσαν.

Διαβάστε επίσης:

Πλημμύρες στην Ιταλία: Αγωνιώδης προσπάθεια διάσωσης γυναίκας με το μωρό της (Video)

FBI: Σύλληψη Έλληνα επιχειρηματία στο Παρίσι – Κατηγορείται για μεταφορά τεχνολογίας των ΗΠΑ στους Ρώσους

Καλιφόρνια: Σμήνος μελισσών «επιτέθηκε» σε αστυνομικό (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αστυνομία Νέας Υόρκης, Χάρι, Μέγκαν,astynomia neas yorkis, chari, megkan