Άρχισαν τα όργανα – Έντονες αντιδράσεις από βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Συμφωνία της Κυβέρνησης με τους δανειστές που όλα δείχνουν ότι θα ολοκληρωθεί μέσα στην εβδομάδα, προκαλεί την αντίδραση κυβερνητικών βουλευτών.

Λαπαβίτσας: Θα υπάρξουν πολιτικά προβλήματα

Εάν η συμφωνία φέρει νέα υφεσιακά μέτρα, «που θα συνεχίζουν να επηρεάζουν αρνητικά την καθημερινότητα των ανθρώπων στην Ελλάδα, θα υπάρξουν πολιτικά προβλήματα» είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Κώστας Λαπαβίτσας σε συνέντευξή του στη γερμανική εφημερίδα Die Zeit.

«Πολλοί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, είτε από την αριστερή πτέρυγα είτε όχι, θα δυσκολευτούν πολύ να εγκρίνουν ένα τέτοιο πρόγραμμα. Πώς θα γυρίσουν στις εκλογικές τους περιφέρειες και θα το εξηγήσουν αυτό στους πολίτες;» είπε ο κ. Λαπαβίτσας και υπερασπίστηκε την άποψη ότι δεν αντέχει η ελληνική οικονομία μία συμφωνία η οποία θα επιβάλλει νέα μέτρα λιτότητας.

Μιχελογιαννάκης: Εγκληματικά μέτρα

«Η φορολόγηση των επιχειρήσεων με κέρδη στις 500.000 χιλιάδες και όχι στα 5 εκατ. που λέγαμε στην αρχή είναι εγκλήματα» είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μιχελογιαννάκης.

Υπάρχουν και θετικά στοιχεία είπε ο βουλευτής, αλλά δεν φθάνουν.

Μητρόπουλος: Αυτά τα μέτρα δεν μπορούν να ψηφιστούν

«Η προσωπική μου στάση είναι ότι αυτά τα μέτρα δεν μπορούν να ψηφιστούν» δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Μητρόπουλος στον τηλεοπτικό σταθμό Star και στην εκπομπή «Στον Ενικό».

«Πιστεύω ότι στο τέλος, αυτό το πακέτο που έχετε ανά χείρας δεν μπορεί να έρθει στην ελληνική Βουλή» πρόσθεσε ο αντιπρόεδρος της Βουλής.

συμφωνίααντιδράσειςΛαπαβίτσαςΜιχελογιαννάκηςΜητρόπουλοςHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα