Αράχωβα – Όλιβερ: Μήνυση στον Λιάγκα από ηθοποιό ερωτικών ταινιών – «Εμφανίστηκα ως βασανιστής ενός αθώου ζώου» (Video)

Ολοένα και περισσότερο περιπλέκεται η υπόθεση στην Αράχωβα με τα ονόματα που έχουν συνδεθεί με την κακοποίηση και τον θάνατο του Όλιβερ να μην είναι λίγα.

Λίγο μετά το ξέσπασμα του Παναγιώτη Κωνσταντινίδη το όνομα του οποίου συνθέθηκε από κάποιους με την υπόθεση, ένας ακόμα παίκτης ριάλιτι και ηθοποιός πορνό ταινιών προχώρησε σε μήνυση κατά του Γιώργου Λιάγκα, ισχυριζόμενος ότι ο παρουσιαστής τον «φωτογράφισε» μέσω της εκπομπής του ως κακοποιητή του άτυχου ζώου.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Espresso», συγκεκριμένα, ο άνδρας που συστήνεται ως «Απολλώνιος» στις ερωτικές ταινίες που πρωταγωνιστεί, υπέβαλε μήνυση εις βάρος του παρουσιαστή, την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου.

Τι είχε σχολιαστεί στην εκπομπή

«Πρώην παίκτης ριάλιτι και πρωταγωνιστής ερωτικών ταινιών, που είναι από την Αράχωβα, μπαίνει στο κάδρο διότι έχει στο παρελθόν απασχολήσει για παρόμοια περίπτωση με κακοποίηση ζώων στο χωριό», ανέφερε συγκεκριμένα το ρεπορτάζ στην στην εκπομπή Πρωινό, προκαλώντας την έντονη αντίδραση του Ανδρέα Λιόντου που έχει ήδη καταθέσει μήνυση εις βάρος του Γιώργου Λιάγκα.

Τι είχε πει ο δικηγόρος του στο «Super Κατερίνα»

«Ο εντολέας μου Ανδρέας Λιόντος είναι ένας ήρεμος, δραστήριος και επιτυχημένος άνθρωπος, που επαγγελματικά δραστηριοποιείται στους Δελφούς με τουριστική επιχείρηση ενοικίασης δωματίων. Συνδέθηκε άδικα με τη φρικιαστική υπόθεση θανάτωσης του Όλιβερ στην Αράχωβα, που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Εμφανίσθηκε από την εκπομπή του κ. Γιώργου Λιάγκα στον ΑΝΤ1 ως ο βασανιστής και κτηνοβάτης ενός αθώου ζώου ιδιαίτερα αγαπητού, ενώ είναι ακριβώς το αντίθετο ως άνθρωπος: φιλόζωος. Διασύρθηκε και διαπομπεύτηκε άδικα! Η ψευδής είδηση που αναπαράχθηκε είχε ως αποτέλεσμα να λιντσαριστεί στο διαδίκτυο και να υποστεί μεγάλη ηθική και υλική ζημιά.

Ακούστηκε ένα μέρος της δήλωσης διάψευσής του, πλην όμως στιγματίστηκε ανεπανόρθωτα φοβούμαι. Δυστυχώς, η εκπομπή δεν ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μας ώστε να αποκατασταθεί η αλήθεια. Τέθηκε σε κίνδυνο η υγεία του, αλλά και της μητέρας του, διότι υπέστησαν σοκ.

Ξαφνικά έγιναν αποδέκτες αποδοκιμασιών, ύβρεων και χλευασμού. Νομίζω ότι η τηλεόραση οφείλει να σέβεται το τεκμήριο της αθωότητας, να λειτουργεί με κανόνες δεοντολογίας, με σεβασμό στον άνθρωπο, να μην προκρίνει την ενοχή κανενός.

Εχω δυσάρεστη εμπειρία και εγώ ως δικηγόρος από παρουσιάστρια που με έθιξε αναίτια ψάχνοντας τηλεθέαση. Ελπίζω να δοθεί ευκαιρία να ακουστεί στον ΑΝΤ1, διότι προτίθεται να καταθέσει αγωγή αποζημιώσεως ηθικής βλάβης αλλά και για την προκληθείσα υλική ζημιά του αν δεν υπάρξει ενδιαφέρον από τον υπαίτιο δημοσιογράφο που διέδωσε ψευδή είδηση που έβλαψε την τιμή και την υπόληψή του» ανέφερε, χαρακτηριστικά, ο δικηγόρος του στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Διαβάστε επίσης:

Τασσώ Καββαδία: 13 χρόνια χωρίς την «κακιά» του ελληνικού κινηματογράφου – Το αφιέρωμα της Φίνος Φιλμ (Video)

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου «μεταμορφώθηκε» σε Μαρία Κάλλας (Video)

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Το πάρτι για τα γενέθλιά του και η εξομολόγηση για το «κρυφό» βίντεο στον γιο του (Videos)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αράχωβα – Όλιβερ, Μήνυση, Λιάγκα, – Εμφανίστηκα, Video,arachova – oliver, minysi, liagka, – emfanistika, Video