Αποκάλυψη-σοκ από παρουσιαστές: Ο Τραμπ επιχείρησε να μας εκβιάσει (Video)

ΚΟΣΜΟΣ

Στην αποκάλυψη ότι ο Λευκός Οίκος τους εκβίασε με σκανδαλώδες δημοσίευμα, αν δεν ζητούσαν συγνώμη από τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ για την κριτική που ασκούν στη διακυβέρνησή του προχώρησαν οι παρουσιαστές Τζο Σκάρμπορο και Μάικα Μπρεζίνσκι της δημοφιλούς ενημερωτικής εκπομπής του MSNBC «Morning Joe».

Η αποκάλυψη έρχεται λίγες ημέρες μετά την επίθεση που ο Τραμπ εξαπέλυσε κατά των δύο παρουσιαστών, χαρακτηρίζοντας τον Σκάρμπορο ως «χαμηλού IQ» και «ψυχοπαθή» και λέγοντας ότι η Μπρεζίνσκι είχε εμφανιστεί στο ξενοδοχείο του στο Μαρ-α-λάγκο αιμορραγόντας από λίφτινγκ.

Ο Σκάρμπορο και η Μπρεζίνσκι είπαν στην εκπομπή τους ότι κορυφαίος αξιωματούχος του Λευκού Οίκου επικοινώνησε μαζί τους και τους είπε ότι πρέπει να «ικετεύσουν» για να μην βγει καταστροφικό για τους ίδιους δημοσίευμα στη σκανδαλοθηρική εφημερίδα «National Enquirer» και ότι δημοσιογράφοι της εφημερίδας παρενοχλούσαν τα παιδιά της Μπρεζίνσκι.

Watched low rated @Morning_Joe for first time in long time. FAKE NEWS. He called me to stop a National Enquirer article. I said no! Bad show

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) June 30, 2017

Η αποκάλυψη των δημοσιογράφων προκάλεσε νέα αντίδραση του Τραμπ, ο οποίος κατηγόρησε τον Σκάρμπορο ότι εκείνος του ζήτησε να μην βγει το δημοσίευμα, ωστόσο, ο δημοσιογράφος απάντησε ότι έχει και μαγνητοφωνήσεις των τηλεφωνημάτων.

Yet another lie. I have texts from your top aides and phone records. Also, those records show I haven't spoken with you in many months. https://t.co/TZWiElo6Gs

— Joe Scarborough (@JoeNBC) June 30, 2017

ΗΠΑΤραμπΣκάρμποροΜπρεζίνσκιεκβιασμόςHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα