Αποκάλυψη: Όταν ο Φρανκ Σινάτρα είπε «άντε γα@@@» στον Ντόναλντ Τραμπ

ΚΟΣΜΟΣ

Ένα άγνωστο, έντονο επεισόδιο, εξιστορείται στο νέο βιβλίο του μάνατζερ του Φρανκ Σινάτρα, Τζον Βάισμαν.

Στις σελίδες του βιβλίου «The way it was», που μόλις κυκλοφόρησε, ο μάνατζερ γράφει για τον καυγά μεταξύ του νυν πλανητάρχη και του mister blue eyes, που συνέβη το 1990.

Ο τότε επιχειρηματίας Ντόναλντ Τραμπ είχε συμφωνήσει με τον Σινάτρα για 12 συναυλίες στο καζίνο του, Ταζ

Μαχάλ, όμως όταν ήρθε η ώρα των τελικών διαπραγματεύσεων, του φάνηκε ακριβή η παραγωγή.

Σε ραντεβού που είχε με τον Βάισμαν, ο Τραμπ πρότεινε να αφαιρεθεί από το σόου του Σινάτρα ο καλός φίλος του τραγουδιστή, Σάμι Ντέιβις Τζούνιορ, ο οποίος είχε μόλις διαγωνιστεί με καρκίνο. Ο Τραμπ επέμενε ότι η παρουσία του Ντέιβις ανέβαζε το κόστος των εμφανίσεων του Σινάτρα, ενώ απαίτησε επιπλέον να κοπεί από το πρόγραμμα η εμφάνιση ενός τραγουδιστικού ντουέτου, που εκείνο τον καιρό άνοιγε τις συναυλίες του Σινάτρα.

Ο Βάισμαν, έξαλλος με τις αλλαγές που πρότεινε ο Τραμπ, επιχείρησε να τον πνίξει, κρατώντας τον από τη γραβάτα του και τα χειρότερα αποφεύχθηκαν επειδή επενέβη ο γιος του μάνατζερ. Μην μπορώντας να κάνει κάτι διαφορετικό, ο Βάισμαν τηλεφώνησε στον Σινάτρα και του μετέφερε τις αλλαγές που πρότεινε ο Τραμπ για να μειωθεί το κόστος. Τότε ο Σινάτρα απάντησε στον συνεργάτη του: «Είτε μου δίνεις τώρα το τηλέφωνο του Τραμπ για να τον πάρω και να του πω να πάει να γ@@@, είτε του μεταφέρεις ότι λέω να πάει να γ@@@».

Ακολουθώντας την προτροπή του, ο Βάισμαν ξαναμπήκε στο γραφείο του Τραμπ και του είπε: «Ντόναλντ, ο Φρανκ λέει να πας να γ@@@».

Τελικά, ο Σινάτρα πραγματοποίησε τις εξαιρετικά πετυχημένες συναυλίες του στο ξενοδοχείο Sands στο Λας Βέγκας.

Ντόναλντ ΤραμπΦρανκ Σινάτραάγνωστο επεισόδιοHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα