Από ρεκόρ σε ρεκόρ τηλεθέασης το Mega

Ένα ολοστρόγγυλο 15% μερίδιο τηλεθέασης κατάφερε να αποκομίσει τη Δευτέρα το Mega, το μεγαλύτερο σε μέγεθος κομμάτι από την πίτα τηλεθέασης των καναλιών πανελλαδικής εμβέλειας. Ταυτόχρονα το κανάλι «χτύπησε» νέο ρεκόρ προτίμησης για τη σεζόν μέχρι και χθες χθες (Δευτέρα 27/11), σύμφωνα με τα στοιχεία τηλεθέασης της Nielsen.

Ο ΑΝΤ1 συνέχισε την ανοδική πορεία του και στο μερίδιο που είχε διαμορφώσει από την Κυριακή,

πρόσθεσε 0,4% και αποτέλεσε τη δεύτερη επιλογή των τηλεθεατών μέσα στη μέρα.

Με τον «Σασμό» στις τάξεις του ο Alpha ήταν το τρίτο κανάλι και με υψηλή απόδοση σε περιβάλλον έντονου ανταγωνισμού. Είχε μικρή απώλεια σε σχέση με τη δυναμική που ανέπτυξε την Κυριακή, όμως παρουσίασε καλύτερη «εικόνα» συγκριτικά με την ίδια ημέρα της περασμένης εβδομάδας.
Ο Σκάι ανέβασε την απόδοση του και περιόρισε την απόσταση από το Star, αλλά στη συγκριτική παρατήρηση Δευτέρας με Δευτέρα φαίνεται να υπάρχει μετακίνηση τηλεθεατών προς το Mega και τον Alpha.

Η κινητικότητα αυτή επηρέασε, ως κάποιο βαθμό και τις αποδόσεις των Open και ΕΡΤ1. Λίγο κάτω από το 3% το μερίδιο του Μακεδονία TV.

Η απόδοση της πρωινομεσημεριανής ζώνης της ΕΡΤ3 με τα ντοκιμαντέρ και τις ειδησεογραφικές εκπομπές, με θεματολογία από την περιφέρεια, διαμόρφωσαν τη δυναμική της πάνω από το 2% με τάση σταθεροποίησης.

Διαβάστε επίσης:

ΕΣΗΕΜΘ: Ενημερωτική εκδήλωση για την σχεδιαζόμενη υποβάθμιση της ΕΡΤ – Προκήρυξε στάση εργασίας το Σάββατο

Άγριος καβγάς Λιάγκα – Μπέου στον αέρα: «Άσε τα παιδιά μου απ’ έξω – Μαγκιές και αλητείες σε μένα όχι!» (Video)

Alpha: Θα κάνει ποδαρικό στη νέα χρονιά με «Σκαραβαίο» – Ετοιμάζεται η νέα αστυνομική σειρά του σταθμού

Keywords
Τυχαία Θέματα