Απίστευτο γέλιο: Διαιτητής έχασε την κόκκινη κάρτα και του έφεραν ένα χαρτί ζωγραφισμένο κόκκινο για να αποβάλει παίκτη (Video)

ΑΘΛΗΤΙΚAΕΛΛAΔΑ

Ο αγώνας μεταξύ του Εργοτέλη και της Χερσονήσου για το κύπελο νέων στο Μαρτινέγκο, άξιζε όχι επειδή έληξε 5-3 στην παράταση, αλλά για την παράσταση του διαιτητή.

Κάποια στιγμή και ενώ παιζόταν η παράταση ένας παίκτης της Χερσονήσου έκανε σκληρό τάκλιν σε έναν παίκτη του Εργοτέλη. Ο διαιτητής είδε την παράβαση έτρεξε και του έβγαλε την κίτρινη κάρτα.

Ήταν η δεύτερη κίτρινη στον συγκεκριμένο παίκτη οπότε ο διαιτητής έψαξε στην πίσω τσέπη

του σορτς του για να βγάλει και την κόκκινη. Που ήταν όμως η κόκκινη; Ο διαιτητής έψαχνε και ξαναέψαχνε αλλά η κόκκινη είχε κάνει φτερά.

Τελικά έδειξε με το χέρι του, τον δρόμο προς τα αποδυτήρια, στον παίκτη. Εκείνος βγήκε, αλλά όταν κατάλαβε ότι δεν είχε αντικρύσει κόκκινη κάρτα, ξαναμπήκε και ζητούσε από τον διαιτητή να του δείξει την κάρτα ειδεμή να τον αφήσει να συνεχίσει τον αγώνα.

Μάταια, η κόκκινη κάρτα είχε κάνει φτερά. Ο διαιτητής διέκοψε πάλι τον αγώνα και αντί για κάρτα έδειξε στον παίκτη την… σφυρίχτρα του για να αποχωρήσει. Και πάλι όμως ο παίκτης ήταν ανένδοτος, «Ή μου δείχνεις κόκκινη, ή δεν φεύγω».

Η κατάσταση πλέον είχε ξεφύγει. Αντίπαλοι, θεατές, βοηθοί, ακόμη και ο ίδιος ο διαιτητής δεν μπορούσαν να συγκρατηθούν από τα γέλια. Τελικά κάποιος έφερε ένα ζωγραφισμένο κόκκινο χαρτί με το οποίο απέβαλε ο διαιτητής τον παίκτη.

κόκκινη κάρταδιαιτητήςΕργοτέληςξέχασε την κόκκινη κάρτααποβολή παίκτηποδόσφαιροHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα