Απίστευτη κόντρα Μαστοράκη - Μπάρμπα: Παρ’ ολίγον ταλέντο η Βάνα - Μπορεί να παθαίνει αλτσχάιμερ ο Νίκος (Video)

MEDIA

Αμφισβητώντας τον ισχυρισμό της Βάνας Μπάρμπα ότι παρ’ολίγον να αποτελέσει και η ίδια ένα από τα θύματα του Γουαϊνστιν, ο Νίκος Μαστοράκης είχε αναφερθεί εκτενώς -με μια μακροσκελή του ανάρτηση στο facebook- στο θέμα, με μπόλικη δόση ειρωνείας, λέγοντας τα εξής:

«Στο βαγόνι των (παρ’ ολίγον) κακοποιημένων και η Βάνα. Παρ’ ολίγον να της την πέσει ο Γουαϊνστιν επειδή παρ’ ολίγο να πάει να φάει μαζί του, όπως την είχαν διατάξει, παρ’ ολίγον να κάνει καριέρα στο Χόλιγουντ, όλα ρε γαμωτο παρ’ ολίγον.

Και

όλα αυτά όχι απλώς από δεύτερο αλλά από… τρίτο χέρι. Η εθνική μας Βάνα βρήκε ευκαιρία για δημοσιότητα με μια ιστορία που (γνώμη μου) δεν έγινε ποτέ, όπως ποτέ ατζέντης δεν θα έλεγε, πολύ περισσότερο δεν θα έγραφε, “δεν θα δουλέψεις ξανά σ’ αυτή την πόλη” — μια φράση που είναι πασίγνωστη αλλά που ΚΑΝΕΙΣ δεν τολμά να την υπογράψει.

Όσο για την καριέρα που ατύχησε λόγω… ηθικής, σκέτες λαϊκίστικες μπαρούφες γιατί καμία σταρ δεν έγινε επειδή ενέδωσε και όσες δεν ενέδωσαν, ποσώς αυτό εμπόδισε την καριέρα τους.

Ανάμεσα στο σταριλίκι και τη Μπάρμπα, μεσολάβησε απλώς ένα κενό… παρ’ ολίγον ταλέντου. Εκείνες που εκμεταλλεύονται τον θόρυβο γύρω από τις αληθινά σεξουαλικά κακοποιημένες γυναίκες, για να βγάλουν λίγη δημοσιότητα, είναι στην ίδια κατηγορία με τον Χαρβεϋ. Πρέπει να ξέρεις πότε να κλείνεις τη Βάνα...»

Σε αυτήν την «επίθεση» απάντησε η Βάνα Μπάρμπα, μιλώντας στην εκπομπή «Όλα καλά»: «Δεν πειράζει παιδιά, είναι ένα ατυχές σχόλιο. Είναι άνθρωπος σε μεγάλη ηλικία τώρα. Μπορεί να παθαίνει και κανένα αλτσχάιμερ καμιά φορά. Ξέρω ‘γω τι γίνεται; Ο Νίκος είναι ένας άνθρωπος καταξιωμένος, σημαντικός, έχει προσφέρει πολλά στην ελληνική τηλεόραση. Υπάρχουν και καλές και κακές στιγμές στους σπουδαίους ανθρώπους.

Δεν με στεναχωρεί τίποτα. Τον θεωρώ σπουδαίο άνθρωπο και δεν μπορώ να πω κάτι κακό για τον κ. Μαστοράκη. Ποτέ δεν θα το έκανα γιατί εκτιμώ το έργο του. Μπορεί να βρέθηκε σε μια κακή στιγμή ρε παιδιά. Δεν κατακρεουργούμε τους ανθρώπους για κάτι κακό που μπορεί να πούνε ή κάτι λίγο ενοχλητικό», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο παρακάτω βίντεο.

Νίκος ΜαστοράκηςΒάνα ΜπάρμπαεπίθεσηαπάντησηβίντεοHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα