Απίστευτα μπινελίκια παίκτη της Παρί Σεν Ζερμέν προς τον προπονητή του (Video)

ΑΘΛΗΤΙΚA

Ο αμυντικός από την Ακτή Ελεφαντοστού σίγουρα δεν πίστευε ότι η συνομιλία με χρήστες του Twitter θα έπαιρνε τέτοιες διαστάσεις, αλλιώς σίγουρα θα πρόσεχε τι έλεγε. Αν και ο ίδιος αρχικά ισχυρίστηκε ότι το βίντεο που κυκλοφόρησε και στο οποίο φαίνεται να αποκαλεί αδερφή τον προπονητή του είναι προϊόν μοντάζ, στη συνέχεια αναγκάστηκε να παραδεχθεί ότι όντως είπε όσα είπε και να ζητήσει συγγνώμη.

«Τα σκάτωσα και οφείλω να ζητήσω συγγνώμη από τον

προπονητή και από τους συμπαίκτες μου διότι έκανα λάθος. Μεγαλύτερο συγγνώμη, βέβαια, από τον προπονητή μου, ο οποίος μου έχει φερθεί πολύ καλά και θα ήθελα να τον ευχαριστήσω για όσα έχει κάνει για εμένα. Ζητώ ειλικρινά συγγνώμη» είπε στην... απολογία του ο Οριέ και συμπλήρωσε: «Το λάθος μου ήταν μεγάλο και θα δεχθώ οποιαδήποτε συνέπεια».

Χωρίς να έχει, λοιπόν, κανένα πρόβλημα, o 23χρονος Ιβοριανός αμυντικός αποκάλεσε... αδερφή τον Λοράν Μπλαν, ενώ στράφηκε και εναντίον του τερματοφύλακα της ομάδας, Σαλβατόρε Σίριγκου, είναι... λίγος και δεν αξίζει να παίζει στο γαλλικό σύλλογο και ότι ο Τραπ είναι πολύ καλύτερος.

Mερικά... καλά λόγια είχε να πει, επίσης, και για τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς... «Αν μας τρομάζει ο Ζλάταν; Είσαι τρελός; Με έχεις δει; Έχεις δει το πρόσωπό μου; Εντάξει του αρέσει να πιάνει τα αρχ@@@@α του».

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: SDNA

Παρί Σεν ΖερμένΖλάταν ΙμπραΐμοβιτςΛοράν ΜπλάνHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα