Απειλή για την εθνική ασφάλεια της Ουκρανίας ο Στίβεν Σιγκάλ!

ΚΟΣΜΟΣ

Η Ουκρανία χαρακτήρισε επισήμως τον γνωστό ηθοποιό ως απειλή για την εθνική ασφάλεια και του απαγόρευσε την είσοδο στη χώρα.

Σε επιστολή της ουκρανικής υπηρεσίας ασφαλείας, αναφέρεται πως απαγορεύτηκε η είσοδος του Στίβεν Σιγκάλ στην Ουκρανία για πέντε χρόνια. Η συγκεκριμένη επιστολή, που έχει επιβεβαιωθεί από εκπρόσωπο της υπηρεσίας, αναφέρει ότι τέτοιου είδους αποφάσεις λαμβάνονται όταν κάποιος «έχει διαπράξει κοινωνικά επικίνδυνες πράξεις που είναι αντίθετες προς τον στόχο της διατήρησης της ασφάλειας στην Ουκρανία».

Η απαγόρευση

σημειώνεται αφότου ο ηθοποιός έλαβε πριν ένα χρόνο ρωσική υπηκοότητα.

Πέρυσι, ο Βλαντιμίρ Πούτιν παρέδωσε προσωπικά στον Σιγκάλ το ρωσικό διαβατήριο, σημειώνοντας ότι ελπίζει πως η «προσωπική σχέση τους να συνεχιστεί», ενώ παράλληλα ο σταρ δεν έχει κρύψει την αγάπη του για τη Ρωσία, υποστηρίζοντας δημοσίως τον Πούτιν. Μάλιστα, είχει χαρακτηρίσει την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία το 2014 ως «πολύ λογική».

Στη «μαύρη λίστα» της Ουκρανίας βρίσκεται επίσης ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ, ενώ η χώρα απαγόρευσε τη συμμετοχή της Ρωσίας στο φετινό διαγωνισμό της Eurovision που φιλοξενείται στο Κίεβο.

Ουκρανίααπαγόρευση εισόδουΣτίβεν ΣιγκάλΠούτινHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα